Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
hirdetés
Ezotéria
A 7 legidegesítőbb szellemi tanítás

Gyakori, hogy a könnyű sikerre: boldogságra, gazdagságra, szerelemre vágyók rendre csalódnak... Főleg, ha az ezotériában elterjedt, könnyedén odavetett közhelyes, "igaz-de-mégse" tanácsokat hallják. De melyek is ezek a roppant idegesítő, gyakran felszólító módban odavetett szellemi tanítások?


Nagyszombat - amikor újra és újra megöljük Jézust

Tudom, tudom, te nem ... Te nem tennél ilyet, te tanítvány lennél, te nem hagytad volna magára, te nem csókoltoad volna meg akkor és ott, te nem futottál volna meg, de adtál volna innia, vitted volna a keresztjét, és különben is jobb PR ügynök lettél volna, és nem engedted volna, hogy Barabást engedjék szabadon ...


Nagypéntekre nagy varázslatok

Összegyűjtöttük a legfontosabb nagypénteki varázslatokat, amiket eleink végeztek ezen a napon.


Szerződés az ördöggel

A fekete mágia ellenben a sátán szüleménye, így tökéletlen, amilyen maga a gonosz. A célja hatalom, vagyon szerzése, melyhez egy ördög segítségét szerették volna megnyerni. Hogy mindez milyen módon lehetséges, erről szól a fekete mágia.


Hiszed, ha látod?

Hiszem, ha látom - mondta az elme, és már fordult is sarkon, mert amit nem látott, amit nem érinthetett meg, az a számára nem létezett. Így élt hosszú éveken, évszázadokon át, míg nem megsokasodtak a kérdései, és a nem látható dolgokban már nem tudott többé kételkedni.


Mutálódó vírusok - természeti programok

Földünk - nem véletlen hivatkoznak rá a természeti népek, sok vallás, sőt az emberek többsége is "Föld anya" néven - bölcs. Pontos programok szerint működik, és a rajta található baktériumok, vírusok és az emberek maguk is ebben a programban léteznek.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x