Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
hirdetés
Ezotéria
Miből jöhetsz rá, ha a Párod félrevezet?

Minden ember életében vannak pillanatok, mikor nem mondhatja el az igazat. Amikor az őszinteséggel csupán fájdalmat okozna. Ilyenkor érdemes burkoltan fogalmazni, féligazságot közölni, vagy a közlés módján keresztül elvenni valamennyit az üzenet éléből. Amennyiben a hazugság nem öncélú, nem a másik személy módszeres és állandó félrevezetését célozza meg, bizonyos körülmények között akár elfogadhatónak is tekinthető.


Fényszögek az asztrológiában

Fényszögeknek a bolygók közötti geometriai szögviszonyokat nevezzük az asztrológiában. Ezek a kapcsolatok azon alapulnak, hogy a meghatározott szögek estén a bolygók kölcsönösen hatnak egymásra. Ezeket a szögtávolságokat (0 fok, 60 fok, 90 fok, 120 fok, 180 fok stb.) nevezzük fényszögeknek.


Légzéstípusok és hatásai az emberi testre

A légzés lételemünk. Enélkül nem élnénk, mégsem szentelünk neki kellő figyelmet, pedig számos betegség megelőzhető lenne a helyes légzéssel, vagy napi légzőgyakorlatok végzésével. Cikksorozatunk bemutatja, a technikákat és hatásait. Továbbá megismerheted saját légzésed.


Te hol voltál aznap, amikor megváltozott a világ?

911 A szám, amit minden amerikai filmből ismerünk. A segélyhívó száma, amit már az ovisok tudnak. Ez a szám egy gyászos eseménnyel is egybe fonódott, mely azóta az egész világot megváltoztatta. 2001 szeptember 11-én ledőltek a tornyok, és kezdetét vette a terrorizmus elleni hajsza a világban.


Top 5 idióta kérdés a Covid-19 kapcsán: Itt az agyirokkant teszt

Mivel a kaotikus politikai és közösségi tájékoztatás kapcsán mindenki laza fél esztendő alatt virológussá képezte magát, a taxistól, a fodrászon át az irodalmárig, feljött öt típuskérdés, amit ha meghallasz, tudhatod, hogy az illetővel a koronavírusról beszélgetni olyan, akár a galambbal sakkozás...


MI VÁR RÁNK? NAGY ŐSZI ELŐREJELZÉS MIND A 12 CSILLAGJEGYNEK

Véget ért a nyár, közeledik a nedvesebb, csapadékosabb idő, ilyenkor nem sok kedvünk van kimozdulni, ennek ellenére ne zárkózzunk magunkba, legyünk mindig nyitottak, figyeljük a külvilág eseményeit. Álljunk készen a változásokra, ha sorsunk ezt kívánja, így könnyebben megtaláljuk igazi hivatásunkat, társunkat.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x