Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
hirdetés
Ezotéria
Április hónap napjegye a KOS

Az asztrológiai újév a tavaszi napfordulóval, a Nap Kosba lépésével indul. Az idei év uralkodó bolygója, a Szaturnusz lesz, kihívásokban tehát valószínűleg most sem lesz hiány. Egy új energia azonban mindig lehetőség. Ilyenkor lehet elindulni, újratervezni, lendületet venni, felfrissülni, kipróbálni új helyzetekben magunkat. Új kapcsolatokkal gazdagodni.


A legtitokzatosabb valódi cigány babonák a születés körül - Mit rejt a buba batyuja

Születéssel, gyermekággyal kapcsolatos hiedelmek, szokások és érdekességek a hazai - elsősorban a baranyai - cigányság életéből. Hogyan érkezik a baba? Mit kap "útravalónak", s mit tesz a keresztanyja? Volt-e apás szülés?


Tavasz a Feng Shui erejével - a szerelem terület harmonizálása cserepes jácinttal

A jácint erejénél és egyediségénél fogva a párkapcsolatok furmányos összetartója lehet, ha a Feng shui, az ősi kínai térrendezési elv szabályainak megfelelően helyezzük el a lakásban! Hogyan hangolj vele? Mire képes? Ismerd meg!


A fényhozó mágusok vagy ájtatos szentek? Az erő misztériuma

Március 18-19-21. Sándor, József, Benedek, zsákban hoznak meleget. Minden szent nem csak külső meleget, hanem belső melegséget és szeretetet is hordoz magában. A teremtő gyermekei vagyunk, és ezáltal különösen érzékenyek a szív melegségére. A három szent élete kivétel nélkül hordozza az Isteni fényt, a meleget árasztó őserőt.


A vörös fonal a csuklón és 7 titkos csomó, ami véd a rontás ellen

A HÉTSZER CSOMÓZOTT VÖRÖS FONAL VÉD A RONTÁS ELLEN? Itt a válasz! A rontáslevétel szakértője elárulja nem csak azt, hogy védelmet kapunk-e ettől, de azt is, hogy mi az energetikai magyarázata ennek! Neked van már ilyen fonal a csuklódon?


Milyen esetekben segíthet rajtad a kineziológus?

A kineziológia a természetgyógyászat illetve az alternatív gyógymódok közé tartozik, amely az izmok feszültségi állapotának vizsgálatával foglalkozik. Ennek alapján következtet főleg lelki-, pszichológiai eredetű problémákra. Az izmok egyensúlyi állapotának helyreállításával történik a kezelés.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x