Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
hirdetés
Ezotéria
A misztikus harmadik szem és működése

Velünk született érzékszerv, amely tulajdonságszámba megy. Egy készség, amely minden ember sajátja, de a neveléssel elvehetik tőlünk. Te magadban hordozod a kincset?


Rondán írok - ez mit jelent?

Gyakori kérdés a grafológusnál: Rondán írok, ez mit jelent? Biztos tömeggyilkos vagyok, esetleg pszichopata, skizoid, vagy legalább kissé hanyag és pocsék alak. Jobb, ha meg sem mutatom! Tévedés. A grafológus számára egyáltalán nem jelent semmit, hogy mennyire "szép" az írásképed. Sőt! Itt az eredeti megoldások számítanak!


Segítség, szellemjárás!

Aki még soha nem élte át, esetleg megmosolyogja, vagy kicikizi, kineveti azt, aki ilyesmiket állít. Angliában azért más a helyzet, ott tábora van a szellemkastély-túráknak, és kultúrája a kísérteteknek.


Hogyan tisztíts ezüstöt? (fizikálisan és spirituálisan)

Az ezüst a Hold analógiája, és a Rák jegyének nemesféme. Minden szinten meg kell tisztítanunk, ha ezüstöt viselünk, mert könnyen oxidálódik. Vannak drága ultrahangos tisztító gépek, de odahaza, egyszerű módszerekkel is meg lehet tisztítani az ezüstöt - akár spirituális erővel feltöltve.


9 jele annak, hogy a sokadik inkarnációdat éled ezen a Földön

Előző életeink nagyban befolyásolják a jelenlegi alakulását. Milyen jelekből ismerhetjük fel, hogy ez már nem az első ittlétünk? Vizsgáljuk meg azokat a jeleket, ami által felismerheted, hogy a lelked a sokadik életét tölti ezen a Földön, és nem most születtél ide először!


TAVASZI HOROSZKÓP ELŐREJELZÉS mind a tizenkét csillagjegynek

Az asztrológiai Új év kezdetére már túl lehetünk az elmúlt év és hónapok nehézségein, de semmi esetre se dőljünk hátra, most kell megtanulnunk beilleszkedni új világunkba, amit a Jupiter és a Szaturnusz téli együttállása a Vízöntő jegyében hozott el számunkra. Márciusi számunkban megvizsgáljuk, hogy ez mit jelent a 12 asztrológiai jegy számára.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x