Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
hirdetés
Ezotéria
Imádság - a lelki fejlődés útja

Az ima azon túl, hogy saját önérvényesítésünk eszköze, és a magasabb erőkkel való kapcsolat, egy ajándék is a világnak. Gondolatok az Ima Világnapján.


Melyik lesz a te mágikus színed? Keresd ki!

Ha ismered a színek hatását, akkor könnyedén kiválaszthatod azt, amelyik jó kedvre derít ezeken a borongós és depresszióra hajló téli napokon. Bizonyos színek energetizálnak, mások segítenek megnyugodni, és vannak olyanok is, amelyek önbizalmat adnak. De melyik is lesz a te mágikus színed?


Egy rózsaszín elefánt teremtette a világot? Igazság a szellemvilágról és parajelenségekről

Parajelenségekről, ESP-ről, szellemekről sokhelyütt olvashatunk, népszerű filmek témái és sokak fantáziáját mozgatják meg. A tudomány (érthető okok miatt) igen szkeptikus, olyannyira, hogy még az elvi lehetőségét is kizárja a létezésüknek. Lehet, hogy ez hiba?


Mit lát a látó? - Spirituális válaszok első kézből

És egyáltalán ki az, mi az hogy látó? És tényleg lát? És mit? És ha igen hogy csinálja? A HarmoNet kérésére Újfalusi Márta látó válaszol. Legalább is megpróbálja leírni a leírhatatlant, hiszen napi gyakorlatába avat be mindannyiunkat.


Február 24. - a szökőnap misztikus titkai

Hány évente van szökőév? A szökőnap február 24.-e, és négyévente szökik vissza a naptárba. A szökőnapok, szökőévek mindig is foglalkoztatták az embereket, hiszen ezek a csalafinta dátumok megtréfálhatnak bennünket. Vajon milyen névnap van ma és hány évente van szülinapja annak, aki épp ma születik?


Kínai horoszkóp - kínai párhoroszkóp

A kínai horoszkóp sokak szerint kevésbé pontos, mint az általunk ismert "nyugati" horoszkóp, mivel "csak" az évek számítanak. Ez tévhit! Ellenőrizd, milyen árnyalatokat rejt személyes éved, s mely kínai csillagjegy oltalma alatt születtél! Kínai horoszkóp, kínai párhoroszkóp mind a 12 kínai csillagjegy szülöttének.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x