Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
hirdetés
Ezotéria
Orkánszerű szél, perzselő napsütéssel - Időjárás jósda

A szürke hétköznapok szokványos időjárása éppen úgy fontos, mint a szélsőséges természeti viszonyok. Az évszakok szabályos járása megkönnyíti dolgunkat, ha szeretnénk megtudni mikor, hogyan érdemes viselkednünk és terveznünk. Nézz a napba, mártsd arcodat a szélbe, és használd lelki fejlődésedre!


A hamubasült pogácsa tradíciója - spirtuális jelkép a mesében

Gondolkodtál már rajta, hogy is festhet egy olyan pogácsa, amit hamuban sütnek meg? Szerinted ehető lenne a végeredmény?


Zsuzsanna napi jóslatok - február 19-én erre figyeljünk!

Zsuzsanna névnapja van ma - de nem csak a névnap fontos, hanem a népi babona is, ami ehhez a naphoz kötődik. A fűre, a madarakra és a tavaszra következtetünk ezen a napon, de a név bibliai vonatkozása is igen fontos.


Jelkép jóslás - Mi a felsőbb küldetésed? Most megtudhatod!

Életfeladatod után a felsőbb küldetésed, magasabb rendű életcélod, szellemi vezetőd üzenete az, amire rákérdezhetsz a jelkép-jósda második részében! Az is fontos azonban, hogy milyen holdfázisban kérdeztél!


Jelkép jósda - Mi az életfeldatod? Most megtudhatod!

Mi az életfeladatod? Jósdánk hozzásegít, hogy egy lépéssel közelebb kerülj a válaszokhoz! Egyszerűen válassz egy szimbólumot, és nézd meg mit jelent jelenlegi életedben.


Mi a titka annak, hogy végre jó dolgok történjenek velünk?

"Az élet nem más, mint egy üres vászon - festhetsz gyönyörű jelenetet, tájképet, vagy festhetsz fekete szellemeket és veszélyes embereket. Tőled függ. Az élet csupán egy lehetőség. Megad mindent, amire szükséged lehet: és most csináld magad!" - mondja Osho.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x