HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-21
Ezotéria

Rendezvénynaptár
Családi örökségünk, mit hozunk magunkkal?

Nem elhanyagolható kérdés, hogy milyen mintát kapunk a családunktól, hiszen az meghatározza egész életünket, hacsak tudatosan meg nem vizsgáljuk, és változtatunk a sémán, amennyiben ellenkezne elveinkkel.


Mire való az indulat? A Zen ritmusa a mindennapokban

Tévé, rádió, hírek, újságok, celebek, szex, pornó, problémák és háborúk, feszültségek. Ezzel szemben most semmi izgató, semmi érdekes, csupán a Zen egyszerű, letisztult látásmódjával ismerkedünk, hogy lássuk, van számunkra lehetőség, ha teljesebb, mélyebb megismerésre, feltöltődésre szánjuk el magunkat.


A lábujjaink titkos érzelmi élete

Sokan azt hiszik, hogy a lábfejet, a lábat nem lehet úgy elemezni, ahogy a tenyerünket. Pedig az "ezoterikus lábnyomunk" éppen úgy ott van a bütykeinkben, a göcsörtjeinkben, mint ahogy a tenyérvonalakban.


A megfeleléskényszer mechanikája

Vajon mi készteti az embert, hogy megfeleljen? Persze, mindenki szeretné, ha elismernék, ha szeretnék, ha befogadnák, hogy ne legyen egyedül. De miért ne? Még arra is képesek vagyunk, hogy megfeleljünk azoknak, akiket nem szeretünk és eszünk ágában sincs velük összetartozni, egy követ fújni vagy bármiben közösködni. Akkor minek is akarunk megfelelni?


Heti Tarot: Az eredmények hete előtt állunk

A Tarot kártya egy rendkívül misztikus önismereti és sorselemző módszer. Amilyen ősi, olyan precíz. Grace hetente emberek tucatjainak segít kártyavetéssel. Tudd meg, mit ígér kollektív szinten a következő hétre.


Kis vámpírhatározó

Egyre sűrűsödő félhomály... Titokzatosan susogó őszi lombokon át homályosan világít a telihold sápadt fénye, tompa sírköveken ködösen csillan meg a nyirkos, ezüstös fénysugár, a baljós sötétben bagoly huhog. Minden valamirevaló vámpíros filmben van ilyen jelenet. De kik azok az energiavámpírok?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x