HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-26
Ezotéria

Rendezvénynaptár
A Ho oponopono segít nekünk, amikor elveszítünk valakit

Előfordul, hogy a halál elválaszt bennünket valakitől, akit szeretünk. Máskor meg mi tartjuk távol magunkat, vagy úgy dönt valaki más, akivel együtt élünk, hogy távol tart minket magától.


Válts frekvenciát, és érd el az álmaidat!

Rengetegen élnek évtizedeken át haraggal, dühvel a szüleik, vagy akár régi társuk felé, mert nem kaptak meg tőlük valamit. Pedig mindent, ami történik velünk az életben, mi vállaltunk be, még mielőtt leszülettünk volna.


 Kalily heti tarot jóslata: Bőséget hoz az esős májusi hét

Heti tarot jóslat - ahogy már megszokhattátok - Kalilytől, a Harmoneten. Különleges tarot kártyái ezen a héten elsősorban gyarapodást és pénzt mutatnak - szeretnéd, ha igaza lenne? Kattints és kövesd az útmutatást!


Hogyan tisztíts ezüstöt? (fizikálisan és spirituálisan)

Az ezüst a Hold analógiája, és a Rák jegyének nemesféme. Minden szinten meg kell tisztítanunk, ha ezüstöt viselünk, mert könnyen oxidálódik. Vannak drága ultrahangos tisztító gépek, de odahaza, egyszerű módszerekkel is meg lehet tisztítani az ezüstöt - akár spirituális erővel feltöltve.


Rinya-hakni a halállal, vagy segítség gyászoló szülőknek? Lippai Marianna ügye

Lippai Marianna motivációs tréner. Egy csomó követővel és ugyancsak egy jó csomó ellenséggel - többek közt az exférjével és Tibi atyával - akik haragszanak rá, mert a kislánya halálával turnézik. Hívei azonban esküsznek rá, hogy Marianna segít nekik a nehéz napokban.


4 fal között, avagy a feltétel nélküli szeretet

Anyák napja az év egyik legszebb ünnepe. Anyává válni minden nő álma, ugyanakkor sokan érzik úgy, hogy az otthon töltött évek a négy fal között a börtön évei lesznek. Az otthonunk a börtönünkké válik, ahol apró, jó illatú kis börtönőreink sokszor még embertelen kínzásokat is bevetnek, mint a sírás és az alvásmegvonás. Mit tehetsz ellene, ha a könnyed pelenkareklámok ellenére a te anyaságod sokkal inkább egy horrorfilmre hasonlít?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x