HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-26
Ezotéria

Rendezvénynaptár
Numeroszkóp: Egyéniségünk a nevünkben - próbáld ki!

A numerológia, akárcsak az asztrológia az égitestek szimbólumrendszerét használja. Elsősorban a Nap és a Hold sugárzása, energiája, tevékenysége befolyásolja mindennapjainkat, azaz az ember természetét, jellemét, sorsát. Pithagorász 2500 évvel ezelőtt Egyiptomból mentette át Görögországba ezt a tudományt. (Pithagorászi ABC).


Májusi kitekintő: újhold

Tudom, most van a kikeletbe robbanás szép hazánkban, a virágok ostroma úgy hasítja a levegőt csodásabbnál csodásabb illatrobbanásokkal, hogy a mámoros tömegben botorság kiemelni fejünket, és kitekinteni, föl s távolabbra. Mégis, a jó gazda, s a jeleket olvasó kedves Olvasó is szeret előre tekinteni.


Számpárok a számlapon - mit jelent, ha mindig ilyet látsz?

Gyakori, hogy valaki mondjuk 11:11-kor pillant az órára, minden nap, vagy éppen mindig akkor néz rá, ha a számok valamilyen formában ismétlődnek. 4:44 - 15:15, stb.. Olyan is van, aki rendszeresen, még éjjel felébred egy ilyen időpontban! Misztikus?


Békítő show

A békítő "show" - ez annyit tesz, hogy összebékítjük egymással ellentmondó személyiségrészeinket. Azokat az identitásokat, hiedelmeket, értékrendeket és elképzeléseket, melyek látszólag szemben állnak egymással.


Miért? Egy istenforma lyuk, legbelül…

Nyilvánvaló, hogy a világlélek jelenléte és hatása az állatokban más, mint az emberekben, így közünk hozzá más módon van.


Asztro étrend: együnk magunkat egészségesre!

Itt a tavasz, minden megújul a természetben és azt vesszük észre, hogy mi magunk is energikusabbak, frissebbek szeretnénk lenni a téli punnyadás és evés-ivás után. Lekerülnek rólunk a mindent takaró kabátok és nem csak divatosan, hanem egészségesen szeretnénk a Nap felé nézni…Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x