Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
hirdetés
Ezotéria
Mit hoz a fém Yin Bivaly éve? 2021 kínai horoszkóp előrejelzés

Halász Alexandra megmondja, mire számíthatunk a 2021-es Bivaly évében. A kínai horoszkóp ugyanis most, a Holdújévben váltott jegyet, és a Bivaly szülöttek számára különösen szerencsés lesz.


 Tarot - a kártya belső mágiája, mint léleknyelv

A tarot kártya a lélek nyelve. Nem jóslásra való, - bár sokan jóskártyának használják - hanem afféle állapotjelzőnek. Mágikus ezoterikus tárgy. Bármikor kérhetünk tőle szimbolikus helyzetjelentést magunkról. Utat mutat, de nem jövendöl, a múltból merít, erőt ad a jövőhöz, akár az életető édesvíz.


Földanya üzenetei - Bolygónk aurája

Az utóbbi időben az ember egyre bizonytalanabb helyzetben érzi magát a Földön. A technikai civilizáció "fejlődése" egyre jobban szolgálja kényelmünket, eközben azonban az ember nem foglalkozik azzal a ténnyel, hogy a Földet kiszipolyozza és tönkre teszi.


5 esküvői babona hazánkból és a nagyvilágból

Vége hossza nincs az esküvőhöz kötődő babonák sorának. Életünkben nagyon fontos a megfelelő pár megtalálása és a jó házasság. Így aztán sokan úgy gondolják, hogy jobb magunkat már az esküvőn bebiztosítani.


5 dolog, amit a leggyakrabban álmodunk

A gyerekek főleg állatokról álmodnak, a felnőtteket viszont potenciális gyilkosok, rablók vagy erőszaktevők üldözik. 5 olyan téma, amit szinte mindenki álmodik legalább egyszer az életben, és ami segít megérteni önmagunkat.


A jóslatokról haladóknak - amit a tévéjóslásban nem mondanak el!

A jóslás folyamata főként személyes esetben nem csak magával a kinyilatkoztatott szimbolikus tudással foglalkozik, hanem annak az egyénre vonatkozó értelmezésével, vegyítve az empatikus elemeket a természet járását ismerő, és egyéb filozofikus tanok általános igazságaival. A jóslásról - haladóknak!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x