Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
hirdetés
Ezotéria
Mit üzennek az állatok? Hogyan lehet eldönteni melyik állat a totemem?

Az állatok és az emberek között ősidők óta olyan kapcsolat él, ami sokszor megmagyarázhatatlan. Együtt élünk velük, és ahogy mi is hatunk rájuk, ők is hatnak ránk. Megmutatják szimbolikusan, mi rejlik bennünk, milyen képességeink vannak, vagy épp mit kell fejleszteni.


Cigánykártya jóslás - ne próbálkozz, csináld!

Szoktál játszadozni egy pakli cigánykártyával? 36 kártya, ami mindent tud. Képes rá, hogy megfordítsa a sorsodat! Túl egyszerű lenne, akár egy jobb dumás kiskamasznak is lazán menne, ha csak a lapokon álló szavakat olvassa össze! A kártyavetés tudománya ennél több. Miért?


A cigánykártya lapjainak jelentése - kártyajóslás, amit a mesterjóstól tanulhatsz!

Átfogó, pontos jóslás leírás a cigánykártya 36 lapjáról a mesterjóstól! A cigánykártya 36 lapjának egyszerű jelentése, képpel, magyarázattal. Az igazi cigánykártya című könyv szerzőjétől.


Melyik álomfogó vonzza be az álmaidat? Válassz?

8 álomfogó - mind valódi festmény, és mind megszemélyesít egy-egy álmot. Vajon melyik a tiéd? Válaszd ki az álomfogót, amelyik legjobban tetszik, írd hozzászólásba a számát, olvasd el a leírást, ha tetszett, oszd meg!


Leányok miatyánkja - ima, amit vízkereszt napján kell mondani!

Egy ősi imádság leányoknak, amit a hajadonok mondtak ezen a napon, hogy a következő esztendőben már asszonyként várják a farsangot. Vajon ma is elmondanád?


 Cigánykártya jóslás 2021 - mit ígér az esztendő?

A Bioenergetic kiadó gondozásában kapható Az igazi cigánykártya című könyv, melynek szerzője, Bucher Katalin, immár egy évtizede írja lapunknak előrejelzéseit, melyek évről évre beválnak az olvasóink visszajelzései alapján. 2021-re az alábbiakat mutatja a kártya:Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x