Öltöztesd tavaszba a lakásod!
Címlap / Öltöztesd tavaszba a lakásod!

Öltöztesd tavaszba a lakásod!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Sohasem felejtem el az első pillanatot, amikor beléptem a budapesti Ikea ajtaján. Nem tudtam, hogy hova kapjam a fejem. Egyszerűen nem hittem a szememnek, úgy, ahogy talán első alkalommal te sem. Potom összegekért olyan kiegészítőket, bútorokat, és életünket könnyebbé varázsoló dolgokat találtam, amik jobban felizgattak, mint az akkor mellettünk sétáló, indokolatlanul félmeztelen macsó istenség.  

Sokan vagyunk ezzel így: fanatikusan rajongunk lakásunkért, és mindent megteszünk azért, hogy otthonunk a béke szigete legyen. Egy hely, ahová élmény hazamenni, ahol kifejezhetjük saját individuális stílusunkat.

 
 Virágba borult, csicsergő madarakkal teli kanapé, ami azért kiált, hogy próbáld ki, ülj le rá, érj hozzá, simogasd meg… Egyszerűen kihagyhatatlan. Képtelen voltam felállni belőle. A forgószékről nem is beszélve; puha, kényelmes, kanapéhoz hasonló reakciókat kiváltó darab.
 
 
 












A lakás egyik legszebb, legkülönlegesebb éke lehet egy ilyen lámpa… Csak nézd meg. Minden környezetben kivívja magának a figyelmet. Stílusos, modern, és népi motívumaink is felbukkannak rajta.
 
 

Ám vannak esték, amikor még ő sem lesz elég. A romantikus, gyertyafényes, vagy egyszerűen csak hangulatos esték elengedhetetlen kellékei a gyertyák. A pasik erre általában csak legyintenek, és közlik, hogy igen, a lányok szeretik ezeket a dolgokat… De nézd csak meg, mit művel vele… Gyújts meg egy gyertyát, és figyeld, hogy mi történik. Ha őszinte beszélgetésre vágysz, ennyi a teendőd. Nem nagy trükk, de bejön. Ráadásul más gyertyákkal ellentétben ezeknek valóban érzed az illatát. Engem függővé tettek. És téged?


 Túl az óraátállításon egy dolog biztos: egyre hosszabbak az éjszakák, így a hajnalba nyúló beszélgetések is az udvaron, a kertben, a szalonnasütésekről nem is beszélve. Végre lehet piknikezni, kirándulni, vár a természet! Érdemes nem megfeledkezni egy-két pihe-puha takaróról, amiből szintén nincs hiány az Ikeában. A rojtos, vagy éppen formára vágott végük egyszerűen imádnivalóvá varázsolják, a puhaságuk pedig egészen a mennyországba juttat. Élvezd. Használd. És szeresd, mert megérdemled.
 

Ha pedig ezek után sincs kedved a tavaszi nagytakarításhoz, javaslom, hogy irány az IKEA, hogy te is megtapasztalhasd azt, amit mi már átéltünk, hogy aztán megkapd a kezdő lökést a tavaszi nagytakarításhoz.

 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 535 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x