Profi fodrászt keresel?
Címlap / Profi fodrászt keresel?

Profi fodrászt keresel?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-30

Az egyik legintimebb pontunk már csak azért is szent, mert rajta áll vagy bukik minden. Ha hiszitek, ha nem, sokat számít, hogy milyen az ember frizurája. Mert ha tetszik, az látszik. Rajtad, meg másokon is. Mert ragyogsz, és viseled a hajkoronádat. Ha lehet annak nevezni. Ha nem, mert belevágtál (mert azt hiszed, hogy miért ne, neked is menni fog, pedig dehogy!), vagy a fodrász rontotta el, kínlódhatsz addig, amíg le nem nő, addig meg marad a lelógatott fejjel végigbattyogott élet.  


Rendezvénynaptár

Szóval, egyértelmű: ha fodrászról van szó, nincs megalkuvás.

Kinek kell még egy hentes fodrász, aki csak „még egy picit” vág, végül pedig haj nélkül, idióta bubi fejjel sétálsz ki a szalonból, legszívesebben pedig telesírnád a párnádat, hogy így nem lehet élni. Talán meg is teszed.
 

Viktor a Pesti Barnabás utcában található Sense szalonban várt hatalmas mosollyal az arcán. Az elején megbeszéltük, hogy mit szeretnék, a „csak egy picit a végéből” kérés kapcsán már meg sem döbbent. Elmesélte, hogy anno amikor a modell lányokat küldték hozzá, mindig ez volt az alapszabály: csak keveset. Szóval csajok, nem kell félni, ha Viktorról van szó, visszafogja magát, és ha csak keveset szeretnél vágatni a végéből, ő keveset fog vágni.

A precizitás, amivel dolgozik, lenyűgöző. A szokásos hajmosás, balzsamozás után persze jött is a vágás, ami kb. két órát vett igénybe. Eddig a fodrászok fél óra alatt elintéztek, mert jött a következő. Viktor nem. Munkája, közvetlensége és kedvessége lenyűgözött. Imádtam a kezei között lenni. Számos tanáccsal látott el, aminek betartásával az év 365 napján ragyogó hajjal sétálhatok a város csodaszép utcáin.

A végeredménynél ledöbbentem. Egyszerűen nem hittem a szememnek. A hajam úgy ragyogott, mint másnak festés vagy hajbeültetés után. Mindez a Wella két termékének volt köszönhető, a Pro Series repair samponja és balzsamja azóta is ugyanezt az élményt éri el nálam. Úgyhogy ha te is biztosítani akarod a szalonérzést otthonra, akkor irány a bolt, és szerezd be őket!


Ha pedig ti is szeretnétek kipróbálni Viktort, akkor íme, az elérhetősége, nyugodtan hivatkozzatok rám: 06 30 277 84 78

Csak mert tudjátok. Ha a hajunkról van szó, nem alkuszunk meg!

Képek:
www.wella.hu
www.dreamstime.com - Hair makeup in ..
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 622 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x