Kifogott halat nem kell etetni
Címlap / Kifogott halat nem kell etetni

Kifogott halat nem kell etetni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Kifogott halat nem kell etetni, vagyis ha már úgyis mellettünk a nagy Ő, akkor minek küzdeni. 

 

Sok ember -nem általánosítanék, hogy csak Nők vagy csak Férfiak-, addig nagyon tud hajtani míg el nem nyeri a kiszemelt szívét. Utána viszont hajlamos visszavenni, elkényelmesedni. Igaz ez ugyanúgy az edzésre is, mint a legtöbb apróságra.

Hallottam egyszer mikor az öltözőben arról beszélgettek, hogy a cégnél, milyen dögös csajok vannak, és az egyik megkérdezte a haverját „nekem miért nem lehet olyan?” Természetesen elmondta, hogy nagyon szereti, és nem fogja megcsalni a párját, de mégis már elindult a lejtőn és más tetszik neki.

Az első cikkben írtam, hogy a Nőknek a nyár egy hatalmas Challange Day, mert ilyenkor a strandon vagy az utcán, de fel kell venni a versenyt a többi Nővel.

Minden Nő attól jó Nő, hogy tesz érte valamit. Akikkel a teremben találkoztam, vagy edzettem őket, egyöntetűen állították, hogy nagyon elégedettek a barátnővel, feleséggel, mert látják az igyekezetet. Látják, hogy heti pár alkalommal lemegy a terembe, ők otthon persze ezt meg is jegyzik, egy-egy bók kíséretében. Eszük ágában sincs másfelé nézelődni, mert akit szeretnek, az tesz, azért, hogy jól is nézzen ki.
 

Bármennyire is mondogatják az emberek, hogy a külső nem fontos, igenis fontos. Mert az fogod látni, azt fogod megérinteni. Kell, hogy kívánatos legyen, kell, hogy jól nézzen ki.

De rávetíthető munkára is. Én például munkaadóként nem alkalmaznék túlsúlyos embert. Gonosz kijelentés? Lehet. De nézzük csak meg más szemszögből. Túlsúlyos, nagyobb eséllyel fog küzdeni valamilyen vérnyomásos problémával, esetleg szívbetegségtől, cukorbetegségtől - és még sorolhatnám. Vagyis, ha felvenném számolni kellene azzal, hogy táppénzen tengeti majd a napjait és nem dolgozik, viszont ki sem rúghatom.

Fontos az egészséges jó megjelenés, fontos, hogy otthon is jól nézz ki, legyen Nő vagy Férfi az illető. Kapcsolatban is fontos, hogy ne csak akkor legyen vonzó az illető, amikor a beetetés ideje van, hanem akkor is mikor már megvan a nagy Ő. A sport lehet, akár egy közös program is és a közös „szenvedés” még jobban összekovácsolhat.

www.sasafitness.hu

Kép:
www.sxc.hu
 

 
 
[ 704 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x