Mr. Pop- up, vagyis így néz ki egy pasis nap
hirdetés
Címlap / Mr. Pop- up, vagyis így néz ki egy pasis nap

Mr. Pop- up, vagyis így néz ki egy pasis nap

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Augusztus 8. és 11. között a férfiaké a főszerep az OurStyle pop-up üzletében! A magyar tervezők alkotásaival most az ő kedvükben járnak a bolt megálmodói: pólókkal, ingekkel, öltönyökkel, kiegészítőkkel várják a stílusos fiúkat és férfiakat. A nagy sikerre való tekintettel a bolt meghosszabbított nyitva tartással, augusztus végéig érhető el a nagyközönség számára.  


Rendezvénynaptár
Az OurStyle Boutique virtuális világából valóságos bolt és kiállítás nyílt július 18-tól a Mammut I. 2. emeletén, ahol – a közönség élénk érdeklődésének köszönhetően – harmadik hete várják azokat, akik magyar tervezők tavaszi-nyári kollekciós ruháival, rengeteg programmal és különleges akciókkal szeretnének találkozni.

A sok-sok gyönyörű darab és kedvezmény mellett az OurStyle csapata úgy döntött, hogy a stílusos férfiakat is meghódítja: augusztus 8. és 11. között Mr. Pop-Up napokat tartanak az üzletben Anh Tuan, a Mei Kawa, a NUBU, Dora Abodi, Lakatos Sándor, a JET Clothing és Tamara Barnoff ruháival és kiegészítőivel. Az érdeklődők a klasszikustól az avantgarde darabokig sokféle stílust megtalálnak a tervezők alkotásai között, egyes darabok kedvezménnyel kaphatók majd.
 

„A férfiaknak szóló darabok kevesebb figyelmet kapnak ma Magyarországon, mint a nőknek készülő kollekciók. Online butikunkban eddig mi is elsősorban a hölgyeknek kedveztünk, kezdeményezésünkkel ezen szeretnénk változtatni. Nagy sikerű pop-up üzletünk apropóján így a férfiakhoz is közelebb hozzuk a magyar tervezők munkáját. Augusztus végéig a hölgyeket, augusztus 8. és 11. között mindkét nem képviselőit különleges ajánlatokkal várjuk. Augusztus 5-től a Nanushka darabok 30-50% kedvezménnyel kaphatók, érdemes benézni hozzánk” – mondta Henger Dóra, az OurStyle Boutique egyik alapítója.Az OurStyle Boutique-ról
 
Az OurStyle Boutique egy különleges online platform, mely 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy a kiváló magyar tervezők munkáját megismertesse a magyar és nemzetközi közönséggel. A platform két részből áll, a OurStyle magazinból, illetve a Boutique webshopjából. Az előbbi hasábjain exkluzív editorialokkal, stílushírekkel, tippekkel és tanácsokkal találkozhat a magyar divat és design iránt érdeklődő olvasó, míg az online butikban könnyedén beszerezhetők a tehetséges magyar tervezők darabjai.

További információ:
www.ourstyle.hu 
 
[ 531 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x