Színjátszó illatgyertya a gyertya sznoboknak!
hirdetés
Címlap / Színjátszó illatgyertya a gyertya sznoboknak!

Színjátszó illatgyertya a gyertya sznoboknak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-26

Sétálj be egy boltba, kutass utána, és vedd meg, az a biztos, de előtte azért olvass utána egy pici... 


Rendezvénynaptár
Jönnek az infók, feldolgozni még mindig nem tudom őket. Színjátszós gyertya.  Képtelen vagyok eldönteni, hogy giccsparádé vagy cukiság. Talán mindkettő. Persze döntsétek el Ti.


Kék – sárga – zöld – narancssárga – rózsaszín – piros – lila. Melengető színek és igazi őszi-téli illatok egyetlen illatgyertyába ötvözve. Az Air Wick® ebben a szezonban is elvarázsol minket legújabb kreációjával, az igazán különleges és egyedi Színjátszó illatgyertyával.
 
 
 
Ez az új prémium illatgyertya elbűvölő hangulatot varázsol otthonainkba. Fénye kellemes atmoszférát teremt, a váltakozó színei pedig egyszerűen magával ragadóak. A téli világ ihlette illatkombinációkban a fűszeres esszenciák közül a csokoládé, a téli fűszerkeverék és a fahéjas alma illata csábít minket, virágos illatként pedig a csodás téli liliom aromája tölti be lakásunk minden zegét-zugát, így könnyedén változtatjuk otthonunkat a melegség igazi kuckójává.

Az új Színjátszó illatgyertya minden lakás és meghitt pillanat tökéletes kiegészítője, hiszen a szivárvány színeivel világítja be a szobát különleges illatesszenciákkal kombinálva (Fagyos Téli Liliom, Csokoládé & Melengető Kandallótűz, Téli Fűszerkeverék & Fahéjas Alma).

Az Air Wick idén is készül a hidegebb hónapokra: a vidám színekben pompázó téli kollekció illatai tökéletes kiegészítői otthonunknak, szakértelmüknek köszönhetően teljes mértékben betöltik a szobát. Őszi-téli illataik a nagyobb szupermarketekben, hipermarketekben és a drogériahálózatok üzleteiben kaphatóak.
 
 
[ 903 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x