Programajánlat: Fergeteges őszi divathetek
Címlap / Programajánlat: Fergeteges őszi divathetek

Programajánlat: Fergeteges őszi divathetek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A látványos show-műsor a legújabb trendeket és stílusirányzatokat elevenítette meg a zene világán keresztül. A rock, a pop, az R&B, a diszkó, a rap, az elektro, az alternatív, a punk és a latin zene karakteres divattrendjei fergeteges kavalkádot alkotva jelentek meg a kifutón és a színpadon.  

A produkció megálmodói, Lukács Gabi és Lakatos Márk, a legkülönbözőbb irányzatok és stílusok bemutatásával emelték színpadra a mai multikulturális divat és zene jellemzőit. Nem volt hiány akrobatikus látványosságban sem, hiszen a nézők elbűvölten tekintettek a 10 méter magasan bemutatott légtornász produkcióra, de zajos sikert arattak a színpadon megelevenedő Prince, Michael Jackson, Lady Gaga, vagy a finálét uraló Madonna által inspirált kreációk is.
 

Az ingyenesen megtekinthető divatbemutatók időpontjai:

október 7.    16h     18h     
október 8.    14h    16h    18h
október 9.    14h    15.30h    17h
október 14.    16h     18h     
október 15.    14h    16h     18h
október 16.    14h    15.30h    17h
 

A divatbemutatók megtekintése mellett egy valódi londoni koncertélményben is részesülhet az a szerencsés vásárló, aki 2011. október 1. és 31. között legalább 5000 Ft értékben vásárol és a pénztárnál kapott kupont bedobja kitöltve az 1. emeleten elhelyezett óriás gyűjtőládába, így biztosítva részvételét a „Nyerj utazást Londonba kedvenc előadód koncertjére” című nyereménysorsoláson. A nyertes 2 éjszakás, 2 személyes londoni utazás kap 2 fő részére szóló belépőjeggyel egy általa választott előadó koncertjére.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 473 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x