Megnyitotta virtuális múzeumát Valentino olasz divatcézár...
Címlap / Megnyitotta virtuális múzeumát Valentino olasz divatcézár

Megnyitotta virtuális múzeumát Valentino olasz divatcézár

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Megnyitotta virtuális múzeumát Valentino olasz divatcézár, aki hagyatéka részeként tekint a különleges kezdeményezésre. 

 

A Valentino Garavani Virtuális Múzeum a nemzetközi divatvilágból 2008-ban visszavonult divatcézár majdnem öt évtizedre visszatekintő munkásságán kalauzolja végig a látogatókat. Az internetes oldalról letölthető "divat Mekka" zarándokai beleshetnek a tervező több mint háromszáz leghíresebb ruhakölteményének eredeti vázlataiba, megismerhetik a toalettek előtörténetét, az inspirációs forrásokat és azt is, hogy végül mely hírességek viselték azokat.


Valentino üzlettársával, Giancarlo Giammettivel indította útjára a virtuális múzeumot, amelyben helyet kaptak a legfelejthetetlenebb "vörös szőnyeges pillanatok", a leghíresebb kampányok, a Valentino ruhákat felvonultató újságcikkek, és néhány anekdota is magától a neves tervezőtől. "Úgy tekintek erre, mint hagyatékom egy részére" - idézte a divatcézárt a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadása.

Mint hozzátette: "Boldog vagyok, hogy több ezer diák, fiatal tervező és divatszerető ember láthatja és tanulmányozhatja a munkáimat". A virtuális múzeum megnyitóját hatalmas New York-i összejövetellel ünnepelte meg a napokban a tervező. A rendezvényen divatrajongó színésznők egész sora tette tiszteletét, köztük Sarah Jessica Parker, Daphne Guinness, Claire Danes és Rachel Zoe is.

 
 
[ 258 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x