Csomor Csilla megszabadult a ruháitól
Címlap / Csomor Csilla megszabadult a ruháitól

Csomor Csilla megszabadult a ruháitól

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-28

Csomor Csilla komolyan veszi, ha öltözködésről van szó. Nála a ruhavásárlás nagy megfontolás tárgya, az évszakok igenis ruhatár cserét jelentenek és minden nap csak tökéletes öltözékben hajlandó elhagyni az otthonát. A színésznő nemrég a Magenta stílustanácsadója segítségével frissítette fel ötcsillagos nőiességgel gardróbja tartalmát. 


Rendezvénynaptár
Az elfoglalt színésznőnek kevés ideje jut a vásárlásra, de ha mégis erre kerül a sor, figyelemreméltóan megfontoltan válogat.

"Nagyon igényes vagyok és csakis olyan dolgokat vásárok meg, amikbe szerelmes leszek. Utazásaim során sokszor járom az üzleteket külföldön is, ugyanis előnyben részesítem az olyan egyedi és különleges dolgokat, melyeket hosszútávon tudok viselni" – meséli a veddmagadra.hu online divatmagazin videójában Csomor Csilla.

A Barátok Közt sztárja nem tartja magát teljesen divatőrültnek, viszont szeret praktikus és figyelemfelkeltő ruhadarabokat hordani. A színésznő azt mondja, két végletet képvisel: a nagyon sportost és a nagyon elegánst.

"Nyilvánvalóan az eleganciában sem azt értem, hogy moziba is kisestélyiben megyek, de azért az ilyen programoknál is szem előtt tartom az eleganciát" – mondja Csilla, aki egy stílustanácsadó segítségével gyönyörű új ruhakölteményekkel frissítette fel a gardróbját.

A ruhapróba közben kiderült, hogy Csomor Csilla már régóta a Magenta márka rajongója. "Számomra ezek a darabok azok, amik a nőiességet képviselik. Nagyon jó a textúrájuk, az anyagok nagyon minőségiek, igazán nekem valók!" – mondta. A művésznő egyébként ruhaválasztásnál nem csak az anyagok külsejét, hanem tartósságát is megvizsgálja.

"Én úgy is megnézem a ruhákat, hogy mennyire jó az eldolgozásuk. Kíváncsi vagyok, hogy az üzemben a varró mennyire figyel oda arra, hogy a ruha egy mosás után foszlik szét, vagy évekig használható" – avatta be a veddmagadra.hu látogatóit Csilla, aki régi ruhadarabjainak nagyrészétől megszabadulva megfogadta, hogy ezután csak Magenta darabokat hord.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 441 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x