Ragyogó pillantás az Artistry új termékeivel
hirdetés
Címlap / Ragyogó pillantás az Artistry új termékeivel

Ragyogó pillantás az Artistry új termékeivel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-16

Az Amway prémium szépségápolási márkája, az Artistry új dekorkozmetikumai a szemre fókuszálnak, azt varázsolják még szebbé. A vonzó tekintetről az Artistry hosszabbító és kiemelő szempillaspirál, automata szemöldökceruza és automata szemceruza gondoskodnak. 


Rendezvénynaptár
A világ egyik vezető prémium szépségápolási márkája, az Artistry bemutatta azt a három új termékét, amelyek segítségével a szem, mint a női lélek tükre még varázslatosabb lehet. A szem sminkelése egyszerűbb és gyorsabb az Artistry hosszabbító és kiemelő szempillaspirállal, automata szemöldökceruzával és automata szemceruzával, arról nem is beszélve, hogy a végeredmény tartósabb és csábítóbb, mint valaha. A most oly divatos füstös szem pillanatok alatt elkészíthető az új termékek segítségével.

Az Artistry hosszabbító és kiemelő szempillaspirál „Optilength” formulája optikailag hosszabbítja a szempillákat, a különleges „Flex” kefével pedig minden egyes szempilla tökéletesen kifesthető a tövétől a végéig. A speciális kefe szétválasztja a pillákat és a különleges spirálnak köszönhetően azok hosszúak és dúsak lesznek. A hosszú és sűrű szempillákkal senki sem marad észrevétlen, még a csábítás is könnyebben megy.


A krémes textúrájú és lágy formulájú Artistry automata szemceruza egyszerűen használható, precíz vonalak és tökéletes kontúrok megrajzolását teszi lehetővé. Tartós, víz- és dörzsölésálló tulajdonságai igazi minőségi termékhez méltók. Szivacsos végű applikátora lehetővé teszi a vonalak elmosását és lágyítását, így igazán egyedi sminkek készíthetők vele. Az Artistry automata szemceruza az utántöltető ceruzatartóba illeszthető öt különböző színárnyalatot kínál.

Az Artistry automata szemöldökceruzával pillanatok alatt szép ívű szemöldököt varázsolhatunk magunknak. A ceruzán található kefével átfésülhetjük szemöldökünket, hogy minél természetesebb legyen az eredmény. Az Artistry automata szemöldökceruzához az utántölthető tartóba illeszthető két különböző színárnyalat tartozik.
 
 
[ 549 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x