HÁLÁS VAGYOK! Szoktad ezt érezni?
Címlap / Psziché / HÁLÁS VAGYOK! Szoktad ezt érezni?

HÁLÁS VAGYOK! Szoktad ezt érezni?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A hálaadáshoz meg kell érni! Nem kell hozzá iskola, nagy tudás, elég, ha érzed a gondviselést! Íme az első 3 lépés, kezdj már ma a hálaadáshoz!  

 Amikor igényt kezdünk formálni arra, hogy a világból a nekünk járó szeletet kihasítsuk, általában nem adunk hálát. Egyszerűen természetesnek vesszük, hogy az a bizonyos dolog, akár a víz, meg a levegő, alanyi jogunkon nekünk JÁR. Önnön csodásságunk elég hozzá, hogy az a bizonyos dolog legyen, ha megvan, mellé írunk egy pipát és lépünk is tovább. 



Ahogy egyre fejlődünk, egyre mélyül a megértésünk, egyre többször érezzük a gondviselés kegyeit magunkon, gyakran megértjük, hogy a hálaadás fontos része életünknek. 
  1. Járj nyitott szívvel! Aki nyitott szívvel tud járni-kelni a világban, az sokkal több jót tapasztal, s még több jót tud adni másoknak. Mi is a nyitott szív? A képesség arra, hogy szívből megérts, ne alkoss negatív ítéleteket, tételezz fel jót a másikról. 

    Példa: Autós jobbról előzgetve, csapongva nyomul a kocsisorban. A sofőr átkozódik, azt kívánja, bárcsak fának csapódna a szemtelen bunkó, akkor majd megtudná, milyen veszélyes ez! A sofőr mellett ülő, akinek nyitott a szíve, azt mondja, bárcsak odaérne ahová így siet szegény, hiszen az életét senki nem kockáztatja, ha nincs rá nyomós ok. 
    Pár méterrel később látják, ahogy a kórház előtt görnyed egy nagy pocakos kismama és integet az előzgető autósnak, aki vadul villog válaszul. 
     
  2. Vedd észre a jót! Aki hálát ad esténként, az úgy jár-kel a világban, hogy észre tudja venni a jót. Látja a betonkockák közt életre törő apró kis gyomnövény erejét. Látja a mindenhol túlélő városi galambok vidám kolóniáját. Látja az évszakokat maga körül, érti miért van akkor és ott, amikor és ahol lennie kell. Aki így él, annak minden és mindenki a mestere, mert az igazi mester a szíve közepében lakik. 
     
  3. Járj el olyan társaságba, ahol megértenek! Ha a közösséged, amiben nap mint nap élsz, nem érti, nem látja, nem tudja felfogni azt az utat amin jársz, az nem az ő hibájuk. Egyszerűen nem hibáztathatod a lépccső alján felfelé kapaszkodót azért, mert nem látja a panorámát, ami a lépcső tetejéről kitárulkozik a szemed előtt, ahogy a repülőgép pilótája sem szólhat le téged, mert nem látod a vetések és falvak térképkockáit egészben. A társaságod nagyon fontos. Akik ismerik, értik és tudják, hogy a hálaadásnak mekkora szerepe van, hogy a találkozások mennyire meghatározók az ember életében, azok azt is értik, hogy gyakran kell olyan emberek társaságát keresni, akik megértenek téged. Akikkel az utad azonos szakaszán jársz. A velük való együttlét segít téged, hogy tovább segíts azoknak akik felnéznek rád és tovább léphess azon az úton, amin az előtted járók mennek, akikre te nézel fel tisztelettel. 
 
 
A hála tisztelet. Tiszteletünket olyan személyek iránt fejezzük ki, akiknek az emberek érdekében véghez vitt tetteit nagyra tartjuk. 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9695 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x