Nem vagy egyedül!
hirdetés
Címlap / Nem vagy egyedül!

Nem vagy egyedül!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-06

Akaratlanul is egymás részei vagyunk. Belélegezzük egymást úgy, hogy észre sem vennénk. Mert egy nagy kerek egészet alkotunk. Amiben nincs te és én. Csak mi vagyunk. Hogy is lehetne máshogy? 


Rendezvénynaptár
Ne panaszkodj hát, hogy egyedül érzed magad, mert az állapot maga képtelenség. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy a folyó egyedül van. Pedig nincs egyedül, hiszen ott van benne a sok kavics, a homok, és a halak. Egy egész világ, ami egymásért létezik, és csakis egymással, és te mégis azt gondolod, ők egyedül vannak? Butaság.


Ők mind a nagy egészet alkotják, azt a valamit, ami a magány létét már kizárja. Így ha egy pillanatig is úgy éreznéd, egyedül vagy, gondolj erre és élvezd az állapotot. Hogy hogyan lehet az egyedüllétet élvezni, így már mindjárt tudod a választ: élvezd a sokaságot az Univerzumban. Nem kell mást tenned, csak nyitott szemmel járni, és észrevenni az egységet. Az apró csodákat, azt, hogy a virág nyílik az út szélén, ahol képtelenség lenne. Ő nem ismeri a lehetetlent, akkor te miért? Ha ő át tudja törni a betont, akkor te miért ne lennél képes bármire?

Ne gondold, hogy kevesebb vagy tőle. Tudod, egyek vagyunk. Ha ő képes rá, te is probléma nélkül elérheted azt, amit kitűztél magad elé. Mert az élet erről szól. Nem arról, hogy meghátrálsz és magányosnak titulálod magad. Az az ember, akinek szíve van, sohasem lehet magányos, mert annak mosolyával ezreket gyűjthet maga köré. Ha a mosoly őszinte. Mélyen a szívéből jön, és megvalósul valamiben. Valamiben, amivel kapcsolatban érzi a késztetést, hogy neki ezt meg kell tennie. Ezt hívják önkifejezésnek. Amikor kiírod, kitáncolod, vagy kifested magadból azt, ami vagy. A saját egyéniségedet rakod bele, szórakoztatva a másikat, szebbé téve annak életét.

Így alkotunk egy egészet, ugyanis addig, amíg egyikünk zenével, addig a másik írásával látja el a többiek szellemi éhségét. A mérleg nyelve pedig ezáltal mindig egyensúlyban van. És hogy kik az igazán sikeresek? Azok, akik szívvel-lélekkel mennek előre. Nem foglalkoznak a kétségekkel, akadályokkal, csak teszik a dolgukat, hiszen jól tudják: előbb vagy utóbb minden vágy megtérül.

 
Oroszlánként mennek előre, nem foglalkozva azzal, hogy mi lesz a végeredmény. Bánts egy oroszlánt, próbáld megsebezni hitét, és meghalsz. Mert addig, amíg te csak egy bottal piszkálod, Ő válaszként neked esik, és széttép. darabokra. Mert ő tudja, hogy mit kell tennie, és meg is teszi. Nemcsak azt vizslatja rinyálás közepette facebookon, hogy kinek milyen jó, hanem tesz azért, hogy neki is jó legyen. Mert az oroszlán jól tudja: csak magára számíthat.

És így vagy ezzel te is. Miért várnál arra, hogy majd valaki megszán, és segít? Hogy valaki felfigyel majd rád? Senki sem fog. Mert amikor neked kell a segítség, hirtelen senki sem ér rá, ezer dolga támad, és magadra hagy. De tudod: nem vagy egyedül. Higgy abban, hogy mindenhez megkapod a szükséges segítséget, sőt, még annál is többet, és így lesz. Nem lehet kétséged efelől. Hiszen amint van, meglátod, az életed egy sivár sivataggá változik, ahol folyamatosan víz után fogsz vágyakozni. Valami után, ami olykor délibábként felbukkan előtted, de sosem érheted el. Ezt teszi a hitetlenség. A szomjhalál a hit hiányában csak annyira biztos, mint az, hogy egyszer meghalsz.

Ne kérdezd, hogy miért van ez így, de így van. A boldogság független a többiektől. Független az anyagi dolgoktól, egyszerűen rajtad áll. Azon, hogy hajlandó vagy-e nyitott szemmel átlépni a társadalom által beléd táplált félelmen, miszerint a boldogságnak ára van. A valódi boldogságnak nincs ára. A valódi boldogság az, amikor reggel felkelsz, ragyogó mosollyal vágsz neki a napnak, és észreveszed az apróságokat: egy babát a buszon, aki rád mosolyog, egy csokit, amit megvehetsz, vagy éppen egy koncertet, ami feldobja a napod.

Ha pedig boldog vagy, akaratodon kívül is körbe fognak zsongani az emberek, akár a mézet a méhek. Mert vonzó leszel számukra. Édes mosolyodból mindannyian szeretnének, Te pedig csak annyit adsz, amennyit visszaadnak. Mert megtanultad: az egyensúly elvesztése minden kapcsolat gyilkosa.

Hagyd az energiát áramolni, hidd el, érezni fogod. Többé nem fogsz azon agyalni, hogy vajon mi meddig tart az életedben, ugyanis tisztában leszel vele: minden csak addig tarthat, ameddig szükséges. Ha megtanultad a leckét, mehetsz tovább. Ilyen az élet. Ha ötösre vizsgázol az érettségin, nem marasztalnak, hogy még egyszer járd végig a tizenkettediket. Mert ennek ez a rendje, és el kell fogadni.

Mondj hálát minden apróságért minden áldott nap, mielőtt lefekszel aludni, és hidd el, töménytelen mennyiségben tér hozzád vissza minden jó. Persze mindig vannak mélypontok, de ha ismered a használati útmutatót magadhoz, akkor nem lesz probléma.

Képek:
www.adigitaldreamer.com- Stop sign
www.adigitaldreamer.com- AM
www.morguefile.com- 5. JPG
 
 
[ 580 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x