Nyakkendőkötés - egyszerű, ünnepi, csinos


Nyakkendőkötés - egyszerű, ünnepi, csinos

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Sokan nem hordanak nyakkendőt - vagy ha néha mégis előkerül, bizony nem tudják megkötni. Esetleg csak egyféle nyakkendőkötési formát ismernek. Régen az úrhölgyeket megtanították nyakkendőt kötni, inget vasalni, mandzsettát ölteni, és még egy sor hasznos dologra. Ma sok nő egyáltalán nem tud segíteni a párjának. Arra gondoltunk, hogy karácsonyi ajándékba egy elegáns, egyszerű és divatos nyakkendőkötési módszert ajándékozunk mindenkinek, hiszen az egyik leggyakoribb karácsonyi ajándék bizony a nyakkendő. 

Olyan nyakkendőkötési formát választottunk, mely minden anyaghoz megfelelő, és kissé aszimmetrikus formája miatt lezser és elegáns egyszerre, így az üzletembernek és a ballagó öltönyhöz egy fiatal fiúnak is egyaránt jól állhat. Minden nyakkendőhosszhoz jól illeszkedik.


Karácsonykor egy elegáns, díszdobozos, minőségi anyagból készült nyakkendő, díszzsebkendővel és hozzá való mandzsetta gombokkal igazán tökéletes ajándék.

Az inghez illeszkedő színű nyakkendőt válasszunk. A nyakkendő színe mindig sötétebb, mint az ing színe. Anyaga legyen minél jobb minőségű - felejtsük el a ronda, egérszürke színű „anyóskötőket”.Az első lépés , hogy a szélesebb nyakkendővéget a keskenyebbik felett balra húzzuk. 

Második - harmadik lépés: A keskenyebbik vége alatt áthúzzuk, majd jobbra vezetjük, majd a keskeny felett újra balra visszük.


Negyedik - ötödik lépés: Fölfelé átdugjuk a nyak körüli hurkon, majd az így keletkezett hurkon át lefelé áthúzzuk a nyakkendő szélesebb végét.
nyakkendő kötésCsomó befejezése: Végül a csomót szépen összehúzzuk, majd óvatos nyomkodással formázzuk. Legegyszerűbb saját nyakunkba kötve gyakorolni, míg tökéletesen nem sikerül.


Nyakkendő: Sarar, Ing: HungaroIng,
Stílus és fotó: Gáspár Loránd HarmoNet ügyvezető 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3554 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

Benedek Imre grafikusművész olyan karácsonyi bélyeget tervezett, amelyen egy zsebóra utal Jézus születésének 2000. évfordulójára. Az óra számlapját Jézu

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x