5 bizarr munka, amivel nem találkozol az állást kínál rovatban...
Címlap / Karrier / 5 bizarr munka, amivel nem találkozol az állást kínál rovatban

5 bizarr munka, amivel nem találkozol az állást kínál rovatban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-04

Mit csinál egy fantázia-bróker? És hol vesznek fel bútortesztelőket? Léteznek olyan állások,amelyekből nem találunk tucatszám apróhirdetések állást kínál rovatában. Pedig léteznek, bár többnyire még csak külföldön, ám bárki szabadon kedvet kaphat hozzájuk, és idehaza is beindíthatja akár vállalkozási formában is. 

 

Rágógumiirtó
Nincs is annál bosszantóbb, amikor ruhánkba, bútorunkba kapaszkodik ez a makacs kis darab, és semmilyen, az eltávolítására tett kísérletnek sem engedelmeskedik. A rágógumik eltávolításával foglalkozó specialisták (Gum Busters) azonban pillanatok alatt megoldják a ragadós helyzetet, és kis gépeikkel a helyszínre vonulva segítenek a bajon. (Addig is segít, ha fagyasztóba helyezzük a tágyat amibe a rágó beleragadt, úgy a legkönnyebb kivenni. A szerk.)

Ha állást keresel, kattints IDE >>>
Ha szeretnél hasonló bolondos állásokról álmodozni, akkor gyere a fórumra >>>

Erdőtűz-figyelő
Magányos meló, kifejezetten olyanoknak, akiknek nincs tériszonya, és nem hajszolják a változatosságot. Az erdőtűz-figyelő ugyanis nagy nemzeti parkok figyelő tornyaiban tölti magányos óráit, miközben azt lesi, nem ütötte-e fel tűz a fejét valahol. Jack Kerouac, a híres amerikai író is e foglalkozást űzte.

Bútortesztelő
Ha nem szereted a sok helyváltoztatással vagy fizikai megterheléssel járó feladatot, viszont szívesen ejtőzöl minden nap, akkor beállhatsz bútortesztelőnek. Néhány külföldi bútorgyártó cég, már hivatalos tesztelőket alkalmaz azért, hogy a legtökéletesebb bútorokat kínálhassák vevőiknek, de vannak olyan cégek, akik külön szolgáltatásként kínálják fel ügyfeleiknek az irodai vagy otthon bútorok tesztelését.
A tesztelők vizsgálják a bútor rugalmasságát, biztonságosságát, kényelmességét. Emellett külön gondot fordítanak a bútor anyagának átvizsgálására (pl. éghetőség-vizsgálat). Ráadásul tesztjeik még a szigorú minőségbiztosítási elvárásokhoz is igazodnak.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 3598 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x