Év végi hajrá a munkahelyen- dől a lé?
Címlap / Karrier / Év végi hajrá a munkahelyen- dől a lé?

Év végi hajrá a munkahelyen- dől a lé?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-01

Sok cégnek az év vége, de leginkább a december, egyfajta "most vagy soha" pillanat, amikor az éves tervet még be lehet hozni, vagy túl lehet szárnyalni. Nagy a felelősség rajtunk, akár beosztott, akár vezetői pozícióban vagyunk. 

 

Ráadásul nem elég, hogy többletmunkát, túlórát várnak el tőlünk, bizony a pénztárcánk is megérezheti, ha nem vagyunk elég jók a cégnek, hiszen ugrik a prémium, vagy a jutalék.

Szóval vegyünk egy nagy lélegzetet, és birkózzunk meg a gondolattal, hogy míg szeretteink ajándékán elmélkedünk, bizony nekünk is kijut az év végi hajrából.
Ha anyagi jólétre, és szellemi pihenésre van szükségünk karácsonyra, akkor ezek a napok már az utolsó pillanatok.

Hogyan érjük el, hogy főnökünknél elismerést szerezzünk?
Először is a vitalitás, az egészség elengedhetetlen, ezért szedjünk étrend-kiegészítő vitaminokat, és nem lehet elégszer hangsúlyozni a sok zöldséget, és gyümölcsöt. Ha nehéz változtatni a szokásunkon, akkor legalább vegyünk egy kiló almát vagy narancsot, és minden reggel együnk belőle egyet. Tudatunk képes arra, hogy rágcsálás közben szervezetünknek azt parancsolja, hogy most pedig legyél kitartó és egészséges.

Az alapok ezzel meg is vannak. Reggelente a gyümölcsevés alatt képzeljük el a karácsonyt, érezzük át a szeretetet, a nyugalmat, vágyjunk rá annyira, hogy képesek is legyünk ezért tenni. Bizony, most hajtani kell. 

Jelenés a főnöknél
Javaslom, hogy legelőször is beszéljünk felettesünkkel, mondjuk meg neki, hogy szeretnénk jól teljesíteni, ezzel hozzásegítve a céget is, hogy jó évet zárjon. Kérdezzük meg, mi az, amivel ezt el tudjuk érni, milyen külön munkát tudna elképzelni számunkra. Ha nincs ilyen ötlete, akkor mit tegyünk másként, mint eddig, hogy eredményesebbek lehessünk. Tulajdonképpen ezzel a kérdéssel és beszélgetéssel már sikerült is magunkra felhívni a figyelmét.

Főnök, vajon jól csinálom? >>

Innentől kezdve már tényleg rajtunk múlik
Dolgozzunk keményen, és ha már apró sikert elértünk egyik-másik napon, jegyezzük meg jó hangosan „magunknak” hogy -IGEN! Sikerült elérni hogy….. Számoljunk be pozitív kisugárzással az eredményünkről az értekezleteken, legyen benne a köztudatban is, hogy többet teszünk, mint eddig.

Megérdemelt elismerés, dől a lé?
Főnökünk ugyanolyan ember, mint mi, ugyanúgy hajt, és neki is az ajándékozás, a vásárlás viszontagságai járnak a fejében. Elméje hosszabb távon ugyanúgy elfelejti az évközi esetleges rosszabbul produkált teljesítésünket, mint mi a rossz napokat. Közeli emléke viszont a jutalmazás során igen nagyban fogja befolyásolni őt, márpedig, ha a decemberre gondol, akkor biztosan szemet fog neki szúrni, mennyire rástartoltunk mostanság.

Minden rendes főnök tudja, hogy motiválni leginkább dicsérettel, elismeréssel lehet, és melyik főnök nem szeretné, hogy beosztottja mindig ilyen lelkes maradjon. Ezért képes adni, és meglátjuk, ha tényleg jól teljesítettünk, akkor külön elismerésben lesz részünk. Megajándékoz minket karácsonyra, akár egy felejthetetlen cégesbulival, vagy egy utazási ajánlattal, de még az is lehet, hogy dől a lé…

Rozovics Krisztina

Rozovics Krisztina fejvadász várja további kérdéseiteket >>
Állást keresel? Napi több ezer állásajánlat közül válogathatsz! >>


 
 
[ 949 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x