Milyen hivatásra születtél? - Születési dátumod elárulja,...
Címlap / Karrier / Milyen hivatásra születtél? - Születési dátumod elárulja, milyen munkakör betöltésében leszel sikeres!

Milyen hivatásra születtél? - Születési dátumod elárulja, milyen munkakör betöltésében leszel sikeres!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-01

A számmisztikát számos dologban felhasználhatjuk, például ahogy most teszünk, kiszámíthatjuk, vajon milyen munkakör lenne számunkra a megfelelő. A születési dátumod alapján megtudhatod, milyen jellegű állást keress, illetve a mostani vajon miért nem a legjobb számodra, vagy miért épp a legmegfelelőbb. 

1
Az egyes számot a Nap képviseli. Akik bármelyik hónap 1-én, 10-én, 19-én vagy 28-án azok ehhez a számhoz tartoznak. Vitalitás és kezdeményezőkészség jellemez. Vezetőként kivívod munkatársaid tiszteletét. Alkalmas vagy erre a posztra amennyiben, meg tanulod értékelni a csapatteljesítményt. Sikeresebb lehetsz magasabb beosztásban, ha önzésed, és büszkeséged félre teszed. Ez utóbbi egészségi problémáid megoldása is lehet. A közéletben sikeressé válhatsz. Megállod a helyed politikusként, vagy a médiában. Vezető pozíciókban a végrehajtás területén vagy valamilyen alkotói munka kivitelezésében. Rendező, menedzser, irányító, koordinátor, értékesítési vezető, pénzügyi vagy üzleti tanácsadó.


2
Ez a szám a Holdat képviseli, annak duzzadó és csökkenő erejével egyetemben, így jellemző rá a hangulatváltozás, vagy a duzzadó életerő majd, a pihenő kevesebb kreativitással járó időszakok váltakozása. Ehhez a számhoz tartozol, ha valamely hónap 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél. Nagyon jó emlékezőképesség és dús fantázia jellemez. Mivel a tudattal és az érzelmek birodalma is ide tartozik, a művészetek területén nem mindennapi meglátásokkal rukkolhatsz elő, ehhez azonban össze kell szedned megvalósító képességeid, és az emelkedő szakaszaidban az aktivitásod kihasználni. Mivel egyben nagyon érzékeny lelkivilággal rendelkezel, jó lehet számodra valamilyen szociális tevékenység, vagy a diplomácia területe. Orvos, gyógyszerész, szociális gondozó, gyermekápoló, diplomata, szociális tervezetek kidolgozója, óvónő, védőnő, pedagógus.

3
A hármas hatása alá a Jupiter tartozik mindazok, akik valamelyik hónap 3-án, 12-én, 21-én, vagy 30-án születtek. Rend és fegyelemkedvelő vagy. Ha kitalálod, hogy mik a szabályok akkor azokat következetesen be is tartod/tartatod. Vezetésre törekvő alkat vagy. Aktivitásod és lendületességed a lelkesedés miatt mindig előbbre visz és gyakran ezért tényleg vezető pozícióba is helyeznek, amit aztán nem biztos, hogy kedvelsz, mivel túl sok felelősséget rónak rád, ugyanakkor szereted élvezni az életet. A legjobb, ha olyan munkakört találsz, ahol a mozgékonyságod és a kreativitásod, ugyanakkor vezetői hajlamaid is kiélheted. Fő, hogy elég sok és gyakori legyen a változatosság és közbe ne kelljen lemondanod az élet örömeiről. Ez esetben hosszú távon maradsz egy munkakörben. Segítő hozzáállásod miatt, lehetsz pedagógus, egészségügyi dolgozó, tanácsadó, ugyanakkor szabálykövetésed miatt az ellenőrzésben és a kontrolling területén is jeleskedhetsz.


4
Az Uránusz bolygó ereje munkálkodik benned, ha 4-én, 13-án, 22-én, vagy 31-én jöttél a világra. Nagyon kifinomult vagy és fogékony. Nem mindennapi pályát futhatsz be. Az újdonságnak a szelét is megérzed. Feltaláló és újító alkat vagy. Mindenben meglátsz valami más lehetőséget is, így számos munkakörben hasznodat láthatják, mint fejlesztő, felfedező vagy kutató. Munkádban kitartó vagy és következetes, türelmesen bánsz az emberekkel. Képes vagy környezetedet szinte észrevétlenül irányítani. Mindenképp olyan munkakör javasolt ahol szervezőkészséged, kutató hajlamod és újdonságok iránti érdeklődésed újító hozzáállásod kibontakoztathatod. Szociológus, újságíró, kutató mérnök, kutató orvos, rendezvényszervező, feltaláló, fejlesztő mérnök, vagy fejlesztő pedagógus.

5
A Merkúr energiáját képviseli. Ha 5-én,14-én vagy 23-án születtél akkor ez a te elemed. A kommunkáció minden formája hozzá tartozik. A pletykától a komoly értekezésekig. Szóvivő, író, szónok lehetsz. A médiában való tevékenység vagy színészet is ide tartozik. A tanári munka, mint közvetítés, ha a tudás közvetítését érzed hivatásodnak, akkor kitűnő lesz számodra. Ha a mozgás szerelmese vagy akkor ezen a területen is megvalósíthatod magad, mint élsportoló. Itt inkább a futás, kerékpározás, autóversenyzés vagy a sárkányrepülés, ami igazán neked való. A levegő elem minden formában jót tesz neked. A legjobb munka számodra a kommunikáció vagy mozgás a szabadban. Újító ötleteid is próbáld meg kamatoztatni és a precizitás vagy kutatást igénylő munkakörök is megfelelőek lehetnek számodra. A találmányaid által, pedig sikeres vállalkozást indíthatsz.

Hamarosan jön a folytatás!
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 17267 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x