Lesz mit a tejbe aprítani? Pénzügyi intelligencia szólóknak...
Címlap / Karrier / Lesz mit a tejbe aprítani? Pénzügyi intelligencia szólóknak

Lesz mit a tejbe aprítani? Pénzügyi intelligencia szólóknak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-24

A pénz boldogít? Vagy nem minden? A pénz csak közvetítőelem, egy átviteli eszköz. Mégis korunkban egy mérce, amely alapján korlátaink képződnek, amelynek segítségével vásárolhatunk, kaphatunk, adhatunk, változtathatunk valamit tulajdonunkon. A pénzügyileg művelt ember kezéből nem kifolyik a pénz, hanem megsokszorozódik hatására. Tudásod a jövő befektetése. Hogyan fejlesztheted pénzügyi intelligenciád? 


Rendezvénynaptár
„Sose voltam jó matekos! Nekem ez nem megy! Majd a könyvelőm!” Ugye ismerősek ezek a kifogások? Pedig ahhoz, hogy a pénzügyi intelligenciád fejlett legyen az égvilágon semmi szükség nincs arra, hogy matekzseni légy, hogy felsőfokon tudj integrált számolni, vagy hogy egész nap a pénzkötegeket számláld, mint egy levitézlett arab valutázó!

Az intelligencia fejleszthető, mégpedig a gondolkodásmód és a műveltség fejlesztésével. A pénzügyi intelligenciára ugyanez igaz.


A pénzügyi műveltségünket fejleszthetjük
 • MLM és egyéb marketing tréningeken való részvétellel – még akkor is, ha nem akarunk hálózatot építeni! – mivel itt az anyagi függetlenedés gondolkodásmódját oktatják.
   
 • Biztosítási befektetési ajánlatok tanulmányozásával, esetleg biztosítási ügynökként – még akkor is, ha nem ebből akarunk megélni! – mivel a gondolkodásmód, a számítási modellek követése mindenki életében egyedileg is működhet. Érdemes ezekről akárcsak aneten is olvasgatni.
   
 • Könyvelői, vállalkozói tréningekkel és tanfolyamokkal.
   
 • Számmisztika tanulással (Sóter pl.!) amit különösen azoknak ajánlok, akik mindig is rosszak voltak matematikából, mert nekik segít megismerni a számok rejtett összefüggéseit!
   
 • A pénzügy SECRET-jében vagyis a gazdagság és pénzvonzás ezoterikus trükkjeiben való jártasság által. Olvasd el, nézd mega filmet és ötletelj erről barátaiddal.
   
 • A gazdaság napi szintű követésével. Szaklapok olvasása és persze a világháló, események követése, a tőzsde megismerése által is.
A passzív jövedelemről
A pénzügyi intelligencia fejlődésével együtt fel fogjuk ismerni, hogy a személyes szabadságunkhoz – a lelki bőséghez - vezető út az anyagi függetlenség, mégpedig passzív jövedelemszerzéssel. Passzív jövedelem minden olyasmi, amiért nem dolgozunk éppen aktívan, de az összeg „ott ketyeg a bankszámlánkon”. A passzív jövedelemért is megdolgoztunk valamikor, tehát nem munka nélkül szerzett, és főleg nem valamiféle fekete pénzről van szó!

Ez a pénz pénzt fial esete. Csak épp a kritérium: okosan. Nos ez esetben önműködő láncolatba fogok. Olyan rendszert keresek a pénzem számára, ami önmozgató és öntermelő, és lehetőleg nem lehet vesztséges, legrosszabb esetben is a 0-hoz konvergáljon belőle bevételem.


Kombinálni
A pénzügyi műveltséggel rendelkező embernek egészséges a pénzhez való viszonya, nem idegenkedik tőle és nem is tartja mindenáron elérendő célnak. A pénzhez való viszonyuk javításában segíthet a kineziológiai oldás, a pszichoterápia, vagy a sikerkönyvek olvasása is, ha azt van kivel megbeszélni utána. A kombinatorikus gondolkodást pedig nem más fejleszti a legjobban, mint a logikai játékok játszása, akár itt az Interneten is.

A másik erre "született" játék a sakk, amely átfogó gondolkodást tesz lehetővé. Még az asztrológusok is a kombinációs gondolkodás ezen fejlesztési módjára esküsznek.

(Képek: piqs.de)
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4113 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x