Lélekbónusz blogverseny 2013
hirdetés
Címlap / Karrier / Lélekbónusz blogverseny 2013

Lélekbónusz blogverseny 2013

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-07

A LélekBónusz egy olyan kedvezményes ajánlatok gyűjtőoldala, amely azt vállalta fel, hogy tematizálva maga köré gyűjti azokat a cégeket, szolgáltatókat, akik a test-lélek-szellem jobb állapotát hivatottak segíteni szakmai tudásukkal, képességeikkel.A LélekBónusz most egy verseny keretében keresi azokat a blogokat, bloggereket, akik hasonló célokkal írnak, hogy mindannyian egy élhetőbb világban, jobb állapotban éljünk.  


Rendezvénynaptár
Bárki jelentkezhet a versenyre, aki azért ír vagy szerkeszt blogot, hogy segítse az olvasóit, hogy jobb állapotba kerüljenek, akár testileg, lelkileg vagy szellemileg. Számtalan blog nevezhet, hiszen az egészséges életmódtól, a sport, fogyókúra, életviteli tanácsadás, környezetünk harmóniája, környezetvédelem, képességfejlesztés illetve helyes táplálkozáson át egészen a társadalmi felelősségvállalás fejlesztéséig bármi lehet olyan, amely segít építeni, fejleszteni, elgondolkodtatni, szemeket és szíveket nyitogatni.


Feltölthetik a blog nyitóoldalát, a blog nevét, néhány sort írhatnak a blog céljáról, küldetéséről. A jelentkezési határidő lejárta után egy olvasói szavazás indul, amely során az első 10 legtöbb szavazatot kapott blog garantáltan részesül az ajándékokból.  Az első három blogger, akik a legtöbb szavazatot kapták olvasóiktól, bekerül a TOP3-ba, amely során garantáltan a három fődíj egyikét megnyeri. A zsűrizés során a bloggerek munkásságát, blogját megvizsgálva dönt a zsűri, hogy milyen sorrendben legyenek kiosztva 3 fődíj illetve a további nyeremények. A zsűri tagjai közösen igyekeznek majd megtalálni az értékes blogok között a legértékesebbeket, akik a legtöbbet vagy legtöbb módon teszik olvasóikért, (amelyeket a blog olvasói díjaznak is, hiszen rendszeresen visszajáró olvasói) így megérdemlik, hogy ez alkalommal ne másokért, hanem magukért tegyenek és megérdemelt pihenésüket, töltődésüket élvezzék.
A verseny végén mind a tíz népszerű blog szerzője díjazva lesz, hiszen a felajánlók számtalan értékes nyereménnyel támogatják a versenyt.
A Lélekpillangó életműdíj alapítói, Szilágyi Imre (Thesecret.hu) és Gáspár Katalin (HarmoNet.hu) különdíjat ajánlottak fel. Az általuk kiválasztott blogger, aki munkásságával a legtöbbet teszi az emberi boldogságért, nem csak a Lélekpillangó 2012 és 2013-as kiadványát, a Lélekpillangó társasjátékot és a Lélekpillangó Boldogságdalokat tartalmazó CD válogatást kapja meg, hanem meghívást is a 2014-es Lélekpillangó kampány trénerei közé!


A bloggerek a LélekBónusz Blogverseny 2013 facebook alkalmazásán: www.facebook.com/Lelekbonusz/app_276686432417366


 
 
[ 3024 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x