Drága lehet a síelés, ha erre nem figyel
Címlap / Karrier / Drága lehet a síelés, ha erre nem figyel

Drága lehet a síelés, ha erre nem figyel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Hófödte hegycsúcsok, napsütés, havas táj és a szinte elmaradhatatlan forralt bor… Önnek is ismerős? Évről évre egyre többen síelnek, akiknek - egyes számítások szerint - legalább a fele külföldön hódol a szenvedélyének. Indulás előtt sokan kötnek síbiztosítást, ugyanakkor az már csak keveseknek jut eszébe, hogy a síbiztosítás sem fizet minden esetben kártérítést. Ügyfelem pár hete Ausztriában szenvedett síbalesetet, eltörött a jobb csuklója és a jobb lábszára is. Sajnos olyan rossz állapotban volt, hogy mentőhelikopterrel kellett leszállítani a hegyről. Az helyi kórházban ellátták a sérüléseit, két operációra is sor került. Összesen kilenc napig tartott, amíg olyan állapotba került, hogy Magyarországra tudták szállítani.  

 

Ügyfelem a kezelések alatt végig abban a hitben volt, hogy ugyan néhány hétig biztosan nem fog tudni dolgozni és síelni sem egyhamar, de a biztosító majd megtéríti minden költségét.


Csakhogy nem így történt! A biztosító ugyanis nem fizetett semmit, az osztrák kórház pedig több, mint 2,9 millió forintot követel tőle!


MIÉRT?


A kórházban megállapították, hogy ügyfelem alkoholos befolyásoltság alatt állt a baleset bekövetkezésekor. Az ő elmondása szerint lecsúszás előtt megivott egy pohár forralt bort.

Azonban a megkötött síbiztosítás tartalmaz egy "Kizárások" elnevezésű részt (igen, igen ez amolyan "apróbetű"), amelyben ez szerepel:

"A Biztosító kockázatviselése nem terjed ki azokra az eseményekre, amelyeknek az oka részben vagy egészben alkoholos-, vagy kábítószeres befolyásoltság."

Ez a kitétel nem csak az ügyfelem által kötött síbiztosításra igaz, hanem szinte minden biztosító feltételében szerepel.

Saját maga érdekében síelés előtt soha ne fogyasszon alkoholt!


 
 
[ 1605 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x