Grafológiával a lelki egészségért
Címlap / Karrier / Grafológiával a lelki egészségért

Grafológiával a lelki egészségért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-03

A legtöbb ember akkor megy grafológushoz, ha valamilyen módon elégedetlen saját lelki működéseivel. Ha minden oké, akkor a legritkább esetben keresünk fel tanácsadókat, olyankor természetesen élünk, ahogy jól esik.  

 

A legtöbb ember akkor megy grafológushoz, ha valamilyen módon elégedetlen saját lelki működéseivel. Ha minden oké, akkor a legritkább esetben keresünk fel tanácsadókat, olyankor természetesen élünk, ahogy jól esik. Ezért a grafológus – mint a legtöbb tanácsadó – lehető legritkább esetben találkozik klasszikusan „egészséges” emberrel. De vajon felismeri-e ha ilyet talál?

Gáspár Katalin grafológus tanácsadó >>>

Mikor vagyunk egészségesek?
A testi és lelki jóllét állapota az egészség. Ha valaki testileg is és lelkileg is harmóniában van, akkor azt mondjuk rá, egészséges. Amikor ebből az állapotból kibillen, akkor az illető beteg. A betegség lehet testi, lelki vagy mindkettő. A modern pszichológia már azokat a betegségeket is „pszichoszomatikusként” (egyes nézetek szerint „szomatopszichikusként” vagyis a testből a lélekre hatóként) kezelik, melyeket korábban nem tekintettünk annak. Például a lábtörést korábban soha nem hozták volna összefüggésbe a pszichoszomatikával, míg ma ezen már nem csodálkozunk. A pszichológus ma a lábtörött embertől megkérdezi, vajon „jó úton járt-e”?

A grafológia nem diagnosztikai eszköz, és ez nagyon fontos. Mégis látszik belőle az író személy testi-lelki-szellemi állapota. Hogyan?


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1353 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x