Új Guinness-rekordokat állított fel a Rex Kutyaotthon Alapítvány...
Címlap / Kedvenc / Új Guinness-rekordokat állított fel a Rex Kutyaotthon Alapítvány

Új Guinness-rekordokat állított fel a Rex Kutyaotthon Alapítvány

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

Guinness-rekorddal és új magyarországi rekordokkal hívta fel a figyelmet a felelős állattartásra a Rex Kutyaotthon Alapítvány az újpesti Rex Állatszigeten.  

 

Az alapítvány munkatársai 6540 darab összegyűjtött plüssállatot számoltak össze szerdán Sebestyén István, a magyarországi rekordok regisztrátorának ellenőrzése és felügyelete mellett. Az Egyesült Államokban felállított eddigi csúcs 5884 darab összegyűjtött plüssállat volt. Az alapítvány a Guinness-rekordon kívül két új magyarországi rekordot is megdöntött: nemcsak a legtöbbet gyűjtötték össze, de nekik sikerült a legrövidebb idő alatt (14 perc 52 másodperc) prezentálniuk a plüss figurákat - közölte az alapítvány.
 
 
Az állatvédő szervezet akciója jótékonysági célokat is szolgál: a játékok nagy részét nehéz sorsú családokban élő gyermekeknek, valamint gyermekek rehabilitációjával foglalkozó intézményeknek ajándékozzák egy felelős állattartásról szóló előadás kíséretében. A tervek szerint a játékok közül a legkülönlegesebb darabok jövőre kiállításturnéra indulnak, és végül a Rex Állatsziget Plüssállat Múzeumába kerülnek. Az alapítvány ezzel is szeretné tudatosítani, hogy a könnyen gazdát cserélő plüssállatoktól eltérően az élő állatok nem játékszerek. A Guinness-rekord kísérletről és az összegyűjtött játékokról készült fotókat az érdeklődők megtekinthetik a Rex Alapítvány honlapján és Facebook oldalán, ahol szépségversenyt is hirdetnek közöttük.
 
 

 
 
[ 1401 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x