A maják és a magyarok közös titka: Mu földje
Címlap / Kultúra / A maják és a magyarok közös titka: Mu földje

>

A maják és a magyarok közös titka: Mu földje

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-25

Néhány évtizede a táltosok és követőik megérezték Dobogókőn a Föld szívének dobbanásait, s azóta olyan kapukat nyitnak a látogatók előtt, melyek a megszentelt Földről való elmélkedésekhez vezetnek. Hitet és magyarságot tanítanak a mai táltosok a szellemgyógyászat erejével.  

 

Rendezvénynaptár

Az óceán mélyére süllyedt nép

Ezt a tudást a Mu földjén élő nép sugározta szét, amely megelőzte az atlantiszi kultúrát. A Mu kontinens Kr.e. 11531-ben a Csendes-óceán mélyére süllyedt, ám a Hawaii, a Fidzsi- és a Húsvét-szigetek még őrzik az emlékét.

Az elsüllyedés után csak apró emlékek maradtak a földön: Kr.e. 3-4 ezer évvel Indiában például acéloszlopokat állítottak, holott az még a rézkorszak előtti idő, vasról nem is tudtak;  de a piramisok sem készülhettek kőkorszaki eljárással.

A Szíriuszról hozott tudás

A Mu kontinensen hetvenezer évvel ezelőtt 64 milliós maja lakosság élt. A Szíriusz csillagképből hozták az ősi tudást azzal, hogy az emberek ezt a tudást árasszák szét a földön. A maja nép egyistenhívő volt, magas fokú spirituális képességek birtokába jutott. Hajókat építettek, és egész keletet behajózták, így jutottak Egyiptomba, ahonnan a görögökön át Európába érkezett a szellemiség.

Az egyiptomi hit szerint Tot megmérte halál után az emberek lelkét. Egyik serpenyőben a lélek van, a másikban pedig a tisztesség, becsület: vagyis a magyarság. Az Amerikában élő maja törzsek nyelve egyébként hasonló volt alapjaiban a magyarhoz. A föld belsejében épített barlangokban őrizték hetvenezer évre visszamenőleg az ősi könyveket, melyek rovásírással voltak írva.

A maja – magyar nyelv kapcsolata az ősnyelvvel

Sir John Bowring nyelvtudós írja: a magyar nyelv eredete nagyon messzire nyúlik vissza, abba a korba, amikor az európai nyelvek még nem léteztek. A magyar nyelv tömör, s a történelem viharai nem hagytak rajta karcolást. Aki tehát megoldja a titkát, az isteni titkot fog analizálni, amint kezdetben volt a Szó, és a Szó Istennél volt.

Nyelvünk holisztikus világszemléletet mutat, hiszen például egységben fogja fel azokat a dolgokat, amikből több van (köröm, haj, szőr), és a páros szerveket is egységként kezeli.

A maják – magyák a Nap gyermekeinek vallották magukat, békés természetűek: ők Mag úr gyermekei, a fény hordozói a Földön.

Az emberi szellem munkája

A Mu föld tudása nemcsak az egyiptomi piramisokban maradt fenn, hanem az emberi lélekben is. Ezek a varázslatos emberi kincsek soha nem tűnnek el, csak olvasni kell bennük. Hol van a több ezer éve összegyűjtött ismeret? A szellemben, mely ezerszer új alakot váltott.

Több ezer éve már éltek emberek, akik ismerték a fémeket, palotákat építettek, megfigyelték a csillagokat. Rovásírásos emlékek őrzik ezeket a tapasztalatokat.

Az emberi szellem már akkor is működött, amikor a törzsfejlődés által emberré csúcsosodott a természet. A láthatatlan erők uralkodtak a természeti viszonyok és az anyag fölött is. Átitatták a Földet szellemiséggel. Az egyiptomi piramisok tehát csak kicsinyke részei egy nagy kultúrának.

Az emberi szellemnek, mielőtt megkezdte volna az isteni világtervet, ősi szellemi törvény alá kellett vetnie magát. A hídépítő is sokszorosan túlterheli az új hidat, mielőtt használatban venné.

Kettős szellem: férfi és nő

Ne veszítsük azonban szem elől: minden teremtett szellem kettős szellem- külön nem lehet tökéletes egyik sem. A férfierő a cselekvő akarat, a női lélek pedig a puha, szelíd, odaadó szeretetteljesség.

A tisztánlátók látják a szellemeket, sőt múlt és jövő is megjelenhet nekik a jelenben, ott lehetnek a Mu földjén, hogy átadják az ősi tudást.

Korunkban újra elérhetővé, megszerezhetővé váltak az ősi bölcsesség kapujának kulcsai. Az egykor egységes kultúra töredékeit nagy gondolkodók megőrizték szerte a világban. A Táltos Iskola hívta életre újra a bölcsek egykori szellemi tudását. Az ősi kultúra pedig megadja a hitrendszer kulcsait a különböző erőkkel való bánásmódokhoz.

Dobosy Ildikó


 
 
[ 17189 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x