Telefon Istenhez - Spanyolországban. Csörögj Rá!
hirdetés
Címlap / Kultúra / Telefon Istenhez - Spanyolországban. Csörögj Rá!

>

Telefon Istenhez - Spanyolországban. Csörögj Rá!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-08

A mai rohanó világban már senki sem ér rá. Dolgozunk, ügyeket intézünk, tanulunk, ismerkedünk, bevásárolunk, gyerekeket nevelünk, bíróságra járunk, elegáns partikra sietünk. Nincs ez máshogy Istennel sem. Mára már annyi dolga lett ebben a bábeli zűrzavarban a mi a földön uralkodik, nem is beszélve arról ami odafönt lehet. Ott is rengeteg dolgot kell intézni, intéztetni, felülvizsgálni, ítélkezni és rendbe rakni. Nem is beszélve a karácsonyi időszakról, amikor aztán igazán besűrűsödnek a teendők. 


Rendezvénynaptár
Emiatt Isten sokszor nem lehet a helyén, legyen az bárhol is. Ez lehet az oka annak, hogy spanyolországban kifejlesztettek külön a templomok részére egy szerkezetet amin keresztül Istenhez beszélhetünk, elmondhatjuk imáinkat, meggyónhatjuk bűneinket, illetve elmondhatjuk kéréseinket.


A készülék 1 euróval működik, hiszen messzire kell vinni a jelet és az égi telekommunikáció sincs ingyen.
Talán azt is mondhatjuk, hogy a hívás emeltíjas, bár arra, hogy egy beszélgetés mennyi ideig tart, nem sikerült pontos információt beszereznünk.


HarmoNet tipp: Olajbogyószüretre invitál a mediterrán tél >>
Mindenesetre megnyugtató lehet az a tudat az idős lakosok és turisták részére, hogyha már felgyalogltak a toledói domb tetejére a katedrálishoz, biztosan tudnak majd Istennel beszélni, vagy legalább üzenetet hagyni.


Teológiai szempontból a dolog nehezen értékelhető, noha tudjuk, hogy a hit, a remény, és az ember elképzelési momentán jéghegyeket képesek megmozgatni. Láttunk már vérző Jézust, könnyező Madonnát és számos csodát, talán ez is azok közé tartozik. Mindenesetre különleges szimbólum, s ha nem gúnynak érezzük, hanem inkább egy jelképnek az emberi lehetőségekkel, mi szerint Isten mindig mindenhol ott van, de keresni, az első lépést felé megtenni nekünk kell, akkor különös élmény lehet Toledoba látogatni.
 
http://www.toledo.world-guides.com
 
(Fotók: Balla Zsolt) 
 
[ 2356 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x