Mahárání déví dászí: Hari fia - George Harrison, egy keleti...
Címlap / Kultúra / Mahárání déví dászí: Hari fia - George Harrison, egy keleti vallási hagyomány nyugati képviselője

>

Mahárání déví dászí: Hari fia - George Harrison, egy keleti vallási hagyomány nyugati képviselője

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Egyöntetű vélemény, hogy a Beatles minden idők legnépszerűbb és legbefolyásosabb popzenekara volt. George Harrison, a Beatles alapító tagja, korának egyik meghatározó személyisége, aki egyrészt megjelenítette a hatvanas-hetvenes évek szellemiségét, másrészt tudatosan befolyásolni akarta azt, Isten-tudatra és szeretetre szólítva fel korának embereit. 

 

Megjelent a Lál Kiadó gondozásában Mahárání déví dászí (Banyár Magdolna) Hari fia, George Harrison, egy keleti vallási hagyomány nyugati képviselője című könyve.

Egyöntetű vélemény, hogy a Beatles minden idők legnépszerűbb és legbefolyásosabb popzenekara volt. George Harrison, a Beatles alapító tagja, korának egyik meghatározó személyisége, aki egyrészt megjelenítette a hatvanas-hetvenes évek szellemiségét, másrészt tudatosan befolyásolni akarta azt, Isten-tudatra és szeretetre szólítva fel korának embereit. Banyár Magdolna szociológus, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola oktatója könyvében azt vizsgálja, hogy milyen sikerekkel és nehézségekkel járt George Harrison arra irányuló próbálkozása, hogy egy indiai gyökerű vallási hagyományt nyugati emberek tömegei számára is elfogadhatóvá tegyen, illetve, hogy mennyire képviselte ő maga ezt a hagyományt. Bár a George Harrisonnal foglalkozó irodalom rendkívül kiterjedt, ebből a különleges nézőpontból még nem vizsgálták munkásságát.

(A Bhakti-klub keretében, 2009. február 26-án George Harrison 66. születésnapján, Mahárání déví dászí vetítéssel egybekötött előadás keretében bemutatja könyvét, ami a helyszínen megvásárolható lesz. Helyszín: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola, Budapest VI. kerület, Andrássy út 53. I. em, időpont: február 26. csütörtök, 18,00 óra.)

Kiadta:
Lál Kiadó >>


 
 
[ 2728 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x