A Debreceni Tavaszi Fesztivál záróprogramjai
hirdetés
Címlap / Kultúra / A Debreceni Tavaszi Fesztivál záróprogramjai

>

A Debreceni Tavaszi Fesztivál záróprogramjai

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-01

A Debreceni Tavaszi Fesztivál programsorozatán belül hazai és külföldi neves művészek, művészcsoportok egyaránt bemutatkoznak. Április 5-én este a Kölcsey Központban a Pasión de Buena Vista zenészei és táncosai pergő, minden ízében élő kubai ritmusokat, életérzést varázsolnak a színpadra, majd április 8-án Rob Becker, Caveman című darabját láthatja a közönség. 


Rendezvénynaptár
Április 5-én este 8 órától a Kölcsey Központ Nagytermében a Pasión de Buena Vista társulata Debrecenbe varázsolja a kubaiak irigylésre méltó jó kedvét, a tánccal kapcsolatos már-már misztikus csodáját. Egy képzeletbeli utazás részese lehet mindenki, aki megnézi a társulat produkcióját, ahol a zene, a tánc és Kuba játssza a főszerepet.„Mindenki álmodik Kubáról”- írta több mint 20 évvel ezelőtt Miguel Barnet híres kubai regényíró. Mai napig nem veszített semmit a varázsából a legnagyobb karib-tengeri sziget. Kuba egyben életérzés is, megfogja a látogatót a forró ritmus, a salsa, az erős színek, a fehérhomokos part, a káprázatos víz alatti világ, a cukornád ültetvények, a rum és a szivar. A Pasión de Buena Vista – utazás az Antillák gyöngyszemére. A búskomorság és a boldogság, a tánc és a zene egyedülálló egyvelegével találjuk magunkat szembe. Tiszta és eredeti kubai tűz, ritmus, mely bekúszik a bőrünk alá, álomszerű dallam és magával ragadó tánc, melyek hatására szaporábban ver a szív.


A Debreceni Tavaszi Fesztivál záróprogramja, április 8-án este 7 órától Rob Becker: Caveman című darabja. Az ősember egy átütő Broadway-komédia, egy valósághű sztori mindennapjainkból. A férfiak önmagukkal vívott harcai az örök nőhöz, Évához fűződő igen-nem ellentmondásaik elevenednek meg a színpadon, Kálloy Molnár Péter kiváló játékában.

További információ: www.fonixinfo.hu 
 
[ 2458 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x