Klausbernd Vollmar: A csakrák
Címlap / Kultúra / Klausbernd Vollmar: A csakrák

>

Klausbernd Vollmar: A csakrák

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A könyv mind hagyományos, mind modern nézőpontból átfogó képet ad a testi energiákról az energiaközpontokról. Az egyes csakrák tárgyalásánál az adott körbe tartozó leggyakoribb problémákkal, betegségekkel ismerkedhet meg az olvasó. A könyv újdonsága, hogy mindezek kezeléséhez a szerző egyszerű, mégis rendkívül hatékony torna-, légző- és meditációs gyakorlatokat ajánl. 

"A test hét energiaközpontjáról szóló tanítások bevált módszernek tekinthetőek az egészség megőrzésében és a tudat fejlesztésében. Itt nem arról van szó, hogy az Ázsiában egykoron élt aszkétákat kellene gondolkodás nélkül követnünk, és minden előírásukat betartanunk a mai világban.


Aki rendszeresen foglalkozik a csakráival, az sikeresebben fog megbirkózni a hétköznapi gondokkal, tudata pedig tisztább és tágabb lesz.Fokozatosan legyőzi belső nyugtalanságát és félelmeit, s ezért jobban fog tudni koncentrálni is. A csakrákkal való foglalkozás legfőbb célja, hogy jobban megismerjük önmagunkat, és megértsük hétköznapi reakcióinkat"
- írja a szerző az új kiadás előszavában.


Ára: 1600 Ft
Kiadta: Bioenergetic >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4293 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x