Brigit Laue: Gyógynövények nőknek - Orvosságok a természet...
Címlap / Kultúra / Brigit Laue: Gyógynövények nőknek - Orvosságok a természet kamrájából

>

Brigit Laue: Gyógynövények nőknek - Orvosságok a természet kamrájából

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-03

Közérthető, mégis szakszerű könyv a gyógynövények varázslatos erejéről, tipikusan női panaszok kezelésére, a kezelendő problémák fajtáira építve. 

 

Nagyanyáink, dédanyáink kincset érő gyógynövényes praktikái lassan a feledés romantikus homályába vesznek, mert rohanó világunkban hajlamosak vagyunk a legenyhébb egészségügyi problémáinkat is az orvos által felírt gyógyszerekkel kezelni. Pedig sokszor megelőzhető lenne szervezetünk kémiai szerekkel való bombázása egy jól megválasztott gyógynövény-terápiával.
A színes képekkel gazdagon illusztrált kiadvány kifejezetten női betegségek kezelésére- a menstruációs problémáktól, a különböző gyulladásokig és a változó korban fellépő panaszokig - ajánl gyakorlati tanácsokat, recepteket, kúrákat a nők valamennyi generációja számára.

A Prof. Dr. Kéry Ágnes, a Magyar Fitoterápiás Társaság elnökének előszavával és lektorálásával megjelenő könyv tematikája a minél könnyebb használhatóság kedvéért nem az egyes gyógynövényekre, hanem a kezelendő problémák típusaira épül. De megtalálható a könyvben egy – 62 gyógynövényt tartalmazó – összefoglaló ABC-táblázat is.

Illia & Co. Kiadó

www.illia.hu

 
 
[ 2550 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x