Attrakciók a Városligeti Gyermeknapon! (Ingyenes programok!)...
Címlap / Kultúra / Attrakciók a Városligeti Gyermeknapon! (Ingyenes programok!)

>

Attrakciók a Városligeti Gyermeknapon! (Ingyenes programok!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-06

Idén a Toffifee is csatlakozik a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat ingyenes gyermeknapi rendezvénysorozatához május utolsó hétvégéjén. Egy varázslatos vándorcirkusszal járul hozzá a programok széles tárházához. 

 

A Városligeti Gyermeknapot 19. alkalommal rendeznek meg idén, május 30-án és 31-én. A kétnapos, ingyenes gyermeknapi esemény a legkülönfélébb programokkal várja az érdeklődőket. A Toffifee igazi attrakcióval készül: a két nap során kicsik és nagyok a manézs csillogó világába csöppenhetnek. Bohócok, zsonglőrök és bűvészek gondoskodnak majd a fergeteges hangulatról.

Cirkuszi sátra a Kis Napozóréten az alábbi izgalmas programokkal várja a kikapcsolódni vágyó családokat: bűvész- és zsonglőriskola, lufihajtogatás, lovas rodeó és célbadobás…mindenki megmutathatja, mit tud!

Gondoskodik arról is, hogy a feledhetetlen nap emlékét minden látogató megörökíthesse és magával vigye. Mókás cirkuszi társulat bőrébe bújhat az egész család, és az erről készült fotó formájában a feledhetetlen kaland tovább élhet.

Az attrakció azonban itt még mindig nem ér véget, hiszen ráadásképpen a Városligeti Gyermeknap programfüzetének hátsó oldalán egy vásárlási kuponnal is kedveskedik, amely a kijelölt boltokban azonnali árkedvezményt biztosít a család kedvenc pralinéjának megvásárlása esetén.

 
 
[ 1727 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x