Róka Móka és majomfejű narancsmaki
hirdetés
Címlap / Kultúra / Róka Móka és majomfejű narancsmaki

>

Róka Móka és majomfejű narancsmaki

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-25

A szárnyaló fantázia, az önfeledt játék, a lenyűgöző előadások helyszíne lesz ezen a hétvégén is a Hajógyári Sziget. 


Rendezvénynaptár
A T-Home Gyerek Szigeten feltűnik majd Mátyás király, s lesznek fenevadak az utcán, de ezektől nem kell majd megijedni. A programok mindkét napon 10-18 óráig tartanak, ingyenesek és részletesen a www.gyereksziget.hu oldalon találhatók.

Répa, retek, karalábé, és megannyi zöldség válhat a szárnyaló gyermeki fantázia által krokodillá, vízilóvá vagy akár papagájjá a Kézműves Palota zöldségszobrászatában, ahol a lurkók meg is ehetik a műveket, mondjuk a majomfejű narancsmakit. Ezen a héten is lesz Ökocsiga Játszóház, az ifjú természetvédők kedvenc helyszíne, de az érdeklődők az Erdő-mező Műhelyben varázsolhatnak terményekből mindenféle csodalányeket. A Vándor Vurstli színpadán ezen a hétvégét Róka Móka Mesetárából Mátyás király mesék bújnak majd elő, de lesz itt Paprika Jancsi és mese a jó gyerekről valamint a hétszínű búzaszemről. A Zsonglőr tanodában továbbra is folyik a zsonglőrképzés, s a Társasvár a kamaszokat és szüleiket várja közös játszásra. A T-Home Nagyszínpadon e hétvégén  - egyebek melett – Kolompos koncerttel, a Kelekótya „Ecc, pecc” című gyermekműsorával, valamint a Harlekin Bábszínház „Csillagbajusz” c előadásával várja a Gyerek Sziget apraját és nagyját. A Mogyi Játékparkban  - a változatosság kedvéért – játszhanak majd az apróságok, lesz itt majd erőpróba, vívás kézműves foglalkozás és nem utolsó sorban mogyi majszolás. Fogszú banda támad, ha hagyjuk. A Gyerek Sziget cukormentes játékában egy élő társasjáték segítségével ismerhetik meg a gyerekek a fogakra leselkedő veszélyeket és azok kivédését. És persze ezen a héten is lesz Marci Sátor, változatos programokkal, Zöld Zug, Kaleidoszkóp kunyhó, megannyi programmal kicsik és nagyobbak örömére.

A Jövővár Pályázat fennállásának 10. évfordulóján, az ünnepélyes díjátadó ünnepségre idén a Kaláka együttessel karöltve a T-Home Gyerek Szigeten kerül majd szombaton, a Nagyszínpadon 14 órai kezdettel. A díjátadó ünnepség fényét az idén szintén jubiláló, 40. "születésnapját" ünneplő Kaláka zenekar koncertje is emeli majd. A zenekar a T-Home Gyerek Szigettel karöltve különdíjakat is felajánlott a gyermekrajz pályázaton indult óvodások és iskolások részére, biztosítva ezzel, hogy a gyerekek öröme is a lehető legnagyobb legyen. A pályázat keretében gyermekintézmények és műemlék épületek nyertek építőanyagot. 
 
[ 1757 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x