Újra Pöttyös Országjáró Szupertúra - Önfeledt szórakozás...
hirdetés
Címlap / Kultúra / Újra Pöttyös Országjáró Szupertúra - Önfeledt szórakozás Pöttyös Kapitánnyal Győrben

>

Újra Pöttyös Országjáró Szupertúra - Önfeledt szórakozás Pöttyös Kapitánnyal Győrben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-25

Kapitány hajója vitorlát bontott, és a Gyerek Szigetről kihajózva ismét országjáró szupertúrára indult, hogy a vidéki gyerekek is megismerhessék csodálatos világát. A hétvégén Győrbe érkezik az óriási Pöttyös hajó, és a fedélzeten izgalmas próbatételek várnak minden kalandos kedvű gyerekre. 


Rendezvénynaptár

Pöttyös Kapitány a hatalmas hajóján az idén újra kiképzi a leendő hajósinasokat. A Gyerekszigetről kihajózva országjáró nagy útjára indult, hogy a vidéki gyerekeket is elkápráztassa a Pöttyös nyári kalandparkjával. Az óriáshajó először július 18-19-én, a debreceni Cívis Korzó rendezvényen kötött ki, most pedig (augusztus 15-16-án.) a győri Aranypartra látogat, ahol a győri gyerekek veszik birtokukba. Mindenki próbára teheti ügyességét, leleményességét és fizikai erejét.

 

Rengeteg élmény és izgalmas programok várnak az Aranyparti rendezvényre látogatókra. A legénységnek bárki tagja lehet, aki szereti a meséket, játékokat, és aki szeretné felmérni fizikai erőnlétét és szellemi frissességét. A felső fedélzet első próbatétele a memóriát tesztelő kirakós játék, majd a gyerekeknek bátorságtesztet is ki kell állniuk, hiszen egy drótkötélpályán a szárazföldre kell leereszkedniük. Egy hajón az élet nagyon változatos és izgalmas, mindig van tennivaló. Feladatok sora vár mindenkit, aki szeretné elnyerni a dicsőséges Pöttyös Hajósinas rangot.  Ha víz kerül a fedélzetre, azt rögtön ki kell pumpálnia a legénységnek, vagy ellenséges kalózhajókat kell megtámadniuk, ágyúkkal fenyegetniük, de a tenger állatok etetésében is szorgoskodnak. Meg kell etetniük Mazsolát, a bálnát, fel kell ismerniük a tenger állatait vagy akár össze kell rakniuk egy nagy mágneses csoportképet a hajósinasokról ” - mondja Nyeste Dániel, a Pöttyös marketing managere.

Az országjáró szupertúra további részletei a honlapon találhatóak >>

Az országjáró szupertúra utolsó nyári állomása Kecskemét (augusztus 22-23.)

 
 
 
[ 3657 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x