Pusztafesztivál - kocsikázz le
hirdetés
Címlap / Kultúra / Pusztafesztivál - kocsikázz le

>

Pusztafesztivál - kocsikázz le

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-25

Elindult a SztrádaNet Pusztafeszt Fesztivál Üzemmódja! Ennek keretében figyelmetekbe ajánljuk a Kunszentmiklós melletti Bösztörpusztán folyamatos programokat kínáló Puszta Fesztivált, valamint a fesztivál nagyszabású záróeseményeként megrendezendő "Magyarok Országos Gyűlése és Vására" elnevezésű programot. 


Rendezvénynaptár

A záróeseményre 2009. augusztus 21-23. kerül sor a
Pusztafeszt területén.
Bővebben a fesztiválról és annak programjáról:

"A SztrádaNet főoldala ezzel ismét kiegészült egy, a fesztiválra igyekvők számára biztosított utazási kereslet-kínálat táblázatpárral. Kérjük azokat az autósokat, akik a fesztiválra igyekezve szeretnének telekocsit hirdetni, útmeghirdetésükkor jelöljék be az út adatlapján a "Puszta Fesztivál" rubrikát! Így hirdetésük a fesztivál külön táblázatában jelenhet meg. Minden további (köznapi) telekocsi hirdetés továbbra is a Főoldal alján, a "SztrádaNet Közösség" címszó alatt jelenik meg. Kérjük az ilyen úthirdetéseknél a fesztivál rubrikáját NE jelöljétek be! A fesztiválhoz
egyértelműen nem kötődő telekocsi-szervezéseket a fesztivál táblázatából töröljük.

A fesztivál telekocsi-szervező táblázata fölött mellékeljük a fesztivál reklám bannerét, erre a bannerre kattintva a SztrádaNet a fesztivál honlapjára továbbít. VALAMENNYI  FELHASZNÁLÓNKNAK, AKI A BANNERRE KATTINT, (egy alkalommal) AZONNAL 3 AJÁNDÉK MEGHÍVÓT ÍRUNK JÓVÁ a SztrádaNet rendszerben, amit ismerősei meghívására szabadon felhasználhat.

A Fesztivál Üzemmód során kínált akció az üzemmód elindításától a fesztivál zárónapjáig tart. A fesztivál zárását követően a fesztivál külön telekocsi-szervező táblázata - az esetlegesen bennmaradt tartalmával együtt - törlésre kerül."

Pusztafeszt >>

SztrádaNet >>

 
 
 
[ 1299 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x