Táncmulatság a Dr.Rockkal!
Címlap / Kultúra / Táncmulatság a Dr.Rockkal!

>

Táncmulatság a Dr.Rockkal!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-02

Szeptember 12-én szombaton 20.00 órai kezdettel fergeteges Dr.Rock koncert, táncmulatsággal egybekötött party, elementáris fékevesztett show, a magyar rock jegyében, ahol, ha valaki elájul, sebaj, hiszen a Dr.Rock zenészei egyben doktorok! 


Rendezvénynaptár
Büszkén jelenthetem, hogy amikor pár éve még kaparós sorsjegy árusítással kerestem kenyeremet az Országos Baleseti Sürgősségi Intézetben (ismertebb nevén a Traumatológián), nos, ott ismerkedtem meg Dr. Kecskeméti Ákos traumatológussal, aki eleinte rengeteg Black Jack-et vett. De mindig vesztett.

Aztán később tudtam meg, hogy Kecskeméti doktor a Dr.Rock nevű doktorokból álló zenekarával a kórház alagsorában próbál minden héten és rendszeresen fel is lépnek ismert magyar rockzenekarok nótáival, de ezen kívül vannak saját dalaik is.

Attól kezdve Dr.Rock fan lettem! Imádok táncolni és ezzel mindenki így van, aki meghallja a lüktető ritmust. A doboknál az Omega nagyhírű dobosa, Debreczeni Ferenc, Ciki, ül. Ő nem orvos, hanem egykori beteg, akit a lábműtétje után szépen beszerveztek a bandába.

De a lényeg most jön: 2009 szeptember 12-én, e hét szombaton este nyolctól a Blahától nem messze lévő Vas utcában, a 16-os szám alatt lévő Casa de la Músicában ismét fellép a Dr. Rock!! Akinek bejön az örömzene, aki imád táncolni, annak ott a helye! Én biztos ott leszek.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2519 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x