Utolsót üvölt az F.O. System - de meddig?
Címlap / Kultúra / Utolsót üvölt az F.O. System - de meddig?

>

Utolsót üvölt az F.O. System - de meddig?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-23

Utolsó üvöltés című CD-jük, illetve DVD-jük dedikálására jelentek meg Zana (Gangxta) Zoliék az Alexandra könyváruház büféjében. Az F.O. System 15 évig szüneteltette működését (ami előtte egy örökké kultikus maradó albumra korlátozódott sajnos), miután a már-már kopaszodó-ráncosodó, de azért még életerős tagok ismét összeálltak! Anyagukat az Alexandra records gondozza, akik nemrég alakultak. 


Rendezvénynaptár

GanxtaA hazai dark rock legfontosabb képviselője, az F.O. System tizenöt évnyi hibernáció után három év alatt négy koncertet adott. Hogy a legendás zenekar méltó emléket kapjon, megjelenik a február 21-i Petőfi Csarnokban tartott búcsúkoncert felvétele DVD+CD formátumban, “Utolsó üvöltés” címmel.

Persze felmerült bennünk a kérdés, még meddig az utolsó?!

Mi, a HarmoNet, ugyanis ott voltunk a legutolsón, aztán persze jött a ráadás. Meddig? Nem, nem szeretnénk, ha vége lenne ennek a különleges hangzásnak Mátyás Attila mély búgásával, de akkor mondjuk ki végre fiúk, hogy maradtok. Lépjetek fel, kicsit gyakrabban! – a szerk.

Az igényes digipak DVD részére a képanyag két verzióban is felkerül: az interjúkkal tarkított “rendezői változat” és a koncertfilm. A koncertfilm tökéletes képi világgal egészíti ki jellegzetes F.O. System hangzást. A borongós, olykor transzcendens húrokat pengető, befelé forduló zene izgalmas vágásokban bővelkedő audiovizuális élménnyé alakult.

F. O. System

Extraként felkerült a lemezre az idén bemutatott Utazás című klip valamint egy fotógaléria.

Tracklista:

1. Még
2. Nézz rám
3. Hiába minden
4. Talán
5. Engedj el
6. Lebegés
7. Öngyilkos vágyak
8. Őrült világ
9. Hold
10. Miért
11. Ne félj
12. Utolsó üvöltés
13. Utazás
14. Ne gondolj rám

Szöveg és képek: ZKZ
Szerk.: FK

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3266 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x