Egészségmarketing konferencia
Címlap / Kultúra / Egészségmarketing konferencia

>

Egészségmarketing konferencia

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-19

"Egészségtudatosság? Vagy tudatlanság? A távkapcsoló nyomkodásától a rendszeres testmozgásig" - címmel kezdődik az a Kreatív Csoport szervezésében zajló december 10-i Egészségmarketing konferencia. 

 

Rendezvénynaptár

Első előadását a Millward Brown piackutató cég munkatársai, Feitel Balázs és Szerencsés Dóra tartaják.

Ezután Lantos Zoltán, a GfK ügyfélkapcsolati igazgatójának szempontjait lehet meghallgatni, az egészségről mint fogyasztható árucikkről, majd Bicsák Krisztina, az OTH  egészségkommunikációs előadója a nemzeti stratégiáról tájékoztat. Ezután esettanulmányok következnek, a „márkaépítés világmárkáknál az egészség segítségével” témáról például Morvai Zsuzsa a Lush, Szelei Szabolcs a Nike és Dr. Szabó-Kocsis Krisztina az MBT képviselője szól.

Egészségmarketing konferencia

A délelőtti program a Nincs De! kampány eredményeinek a bemutatásával zárul, amelyet Gulyás János az Ipsos vezérigazgatója és Tihanyi Péter, az ACG reklámügynökség kreatívigazgatója tart. „Ki figyeljen leginkább a vásárlók egészségére, ha nem az élelmiszerkereskedő?” címmel Laber Zsuzsa, a Spartól tart előadást, őt követi Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója a „K&H gyógyvarázs, a gyermekek teljes életéért” témával.

A délutáni program része Hámori Barbara, a LifeNetwork programigazgatójának prezentációja „Tabuk nélkül az egészségről - tévén, mobilon és weben” címmel. Ugyancsak lesz esettanulmányokról szóló rész, a lokális márkákról, olyan résztvevőkkel, mint Molnár Ferenc (Ilcsi kozmetikumok), Móricz Szilvia (Spirit Hotel Sárvár és NaturMed Hotel Carbona) és Matus Krisztina (Lite Wellness). A rendezvény az I. kerületi Balassi Intézetben lesz.

További információ (Katt a képre!) :


 
 
[ 5031 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x