3 tuti budapesti szilveszteri party-tipp - menj tutira!
Címlap / Kultúra / 3 tuti budapesti szilveszteri party-tipp - menj tutira!

>

3 tuti budapesti szilveszteri party-tipp - menj tutira!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-18

Még vannak szabad helyek! Utána néztünk, hová érdemes menni, ha ezoterikus helyen szilvesztereznél, ha szabadon buliznál, esetleg az utcáról betérnél valahová egy kicsit melegedni, vagy éppen egy elegáns helyet néznél ki magadnak.  


Rendezvénynaptár

Ezoterikus buli:

Dec. 31., csütörtök - 20:00-tól - SOTER KLUB SZILVESZTER
Ismét megrendezzük Új Esztendőbe átlépő, zenével, csapatjátékokkal, kártyavetéssel, éjféli meditációval, hagyományok felelevenítésével valamint hastánc bemutatóval fűszerezett, felhőtlen-, családias hangulatú éjszakánkat.

A belépő: 4.000.- Ft mely a svédasztalos vacsorát valamint a programokban való részvételt tartalmazza. Aki inni is szeretne hozzon magával alkohol tartalmú italokat, üdítőket. Ha igazán jól akarod magad érezni, inspiráló, gondolkodtató beszélgetésekre vágysz az élet kérdéseiről, tarts velünk…

Cím: Soter klub, Budapest, VI. kerület,Dessewffy u. 53. 


Jazz Szilveszter 2009  - zenére és étkekre igényes olvasóink számára ajánlott elegánsabb rendezvény - ráaádul éjfél után csak 5000 Ft a beugró, s ismerve az éjjel élő jazz muzsikusokat, a zene csak akkor kezd majd igazán tutira váltani ...
 
Részletes program:
21:00 Harcsa Veronika Quartet
23:00 Szőke Nikoletta Trio
00:00 Újévi köszöntő
00:15 Fábián Juli + Dj Clairvo
00:30 Tzumo Trio (Az emeleti bulival párhuzamosan, a földszinti különteremben, hajnalig tartó Jam Session)
 
Szilveszterezzen Harcsa Veronikával, Szőke Nikolettával és Fábián Julival!
 
A hangulatról a finom étkek és italok, valamint a különleges atmoszférájú helyszín mellett az est házigazdája, Elek Ferenc színművész gondoskodik.
Kora estétől késő hajnalig tartó élő jazz koncertek, ínycsiklandó menü hideg és meleg fogásokkal, humoros színházi anekdoták és kulisszatitkok, pezsgő, remek társaság, egyszóval minden ami egy felejthetetlen Szilveszterhez kell.

Fellépnek: Harcsa Veronika Quartet, Szőke Nikoletta Trió, Fábián Juli. Éjfél után hajnalig, a dallamos ütemekről Dj Clairvo gondoskodik. A jazz elkötelezett hívei a földszinti különteremben családias hangulatú Jam Session részesei lehetnek. A késő esti Jam házigazdája a Tzumo Trio.

Bővebben:  http://www.bjc.hu/

Free party spanyol gitárzenével:

A  Lalibela étterem a Nyugati átjárónál azokat várja, akik az utcán buliznak, de be akarnak menni egy fergeteges szabad buliba egy kicsit melegedni, s néhány finom falatot is elfogyasztani. Ivon, a spanyol gitáros fellépésével, valamint latinos DJ számokkal várja a vendégeit.

A kellemes bárban kávé, forró minőségi teák, rövid italok és long drinkek, az éttermi pultnál tradicionális szilveszteri és hagyományos gyorséttermi ételek kelletik magukat. 

Zene, tánc, buli hajnalig!

NINCS belépő, csupán fogyasztásodat fizeted! Viszont érdemes időben érkezni, hogy beférjen mindenki!

Cím: Budapest, VI.  Jókay utca 40. - Lalibela resataurant 
 

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4751 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x