Újévi fogadalom: keresek egy jobb állást!
Címlap / Kultúra / Újévi fogadalom: keresek egy jobb állást!

>

Újévi fogadalom: keresek egy jobb állást!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

A legtöbb kívánság alapja a stresszmentes, biztos munkahely, ahonnan anyagi forrásunk származik. 

 

Mert mai, elanyagiasodott világunkban pénz nélkül nehezen boldogulunk, akár egy fogyókúráról, költözésről, netán lagziról tettünk újévi esküt. Mindhez szükséges, hogy jó állásunk legyen!

Az is megeshet, hogy a nem megfelelő munkahely, esetleg a nem nekünk kitatált munkakör már annyira felborította életvitelünket, hogy konkrétan csak arra vágyunk, hogy rendes állást találjunk.

Hát jó hírem van: A cégek ilyenkor "szerveznek át", és gondolják ki, hogy milyen új munkaerőre lesz szükség. Valamint sok munkavállaló hasonlóképp gondolkodva vált az év első napjaiban, és felmondja állását. Vagyis aktív mozgolódás van  a munkaerő piacon.


Minél gyorsabban reagál Ön is, és minél ügyesebben keres állást, annál nagyobb esélye lesz, hogy olyan munkahelyet talál, amivel meg lesz elégedve. Ha jól menedzseli magát, még válogathat is, ehhez azonban az kell, hogy kellőképp akarjon egy másik állást, és ezért képes legyen dolgozni, tenni is.

Nagy-nagy munka a hatékony álláskeresés,  hiszen nem elég, csak ránézni egy-egy hirdetésre valahol, és beküldeni egy páréves önéletrajzot. Friss pályázati anyag, naprakész-, aktuális hirdetési források ismerete, különféle kommunikációs íratlan szabályok, praktikák halmaza szükséges.

Higgye el, megéri jobban törődni az álláskereséssel, és ha több időt fordít saját karrierje építésével, nem csak az állások közti válogatás lehetősége fogja örömmel eltölteni, hogy Ön dönthet melyik állást fogadja el, hanem a tapasztalatok megszerzése is kincset ér a jövőben, hiszen rutint szerez az interjúzásban, levélírásban.


 
 
[ 4433 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x