Áyurvéda: test, lélek, szellem, gyógyászat - Előadás holnap!...
Címlap / Kultúra / Áyurvéda: test, lélek, szellem, gyógyászat - Előadás holnap!

>

Áyurvéda: test, lélek, szellem, gyógyászat - Előadás holnap!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Az Áyurvéda az ősi, indiai orvoslás több ezer éves tudománya. Nem csak az egészség tudományköre, hanem a fitt lelkiállapot, a szellemiség nyugvópontja is. Az előadás során az egész-ség szintjeibe pillanthatunk be. 

 

Ayurveda alapjai című előadáson, négy területet boncolgatunk, és az életünk legfontosabb elemeit vesszük nagyító alá. Ennek a nagyítónak mind a két oldalán mi leszünk.

Barangolunk egy kicsit a kézzel fogható fizikai testen, mint az egyik terület, és az evést, környezet, mentalitást, vizsgálva, próbáljuk megállapítani, mi kedvez a test egészségének. Itt teszünk egy kísérletet is és ételkóstolóval ezt szemléltetjük. Indiai ételkülönlegességeket fogunk megízlelni.

Következik, az elménknek kedvező egészséges működés vizsgálata. Felfedezhetjük az öt fő kapcsolatot, amit használunk az életünk folyamán, és a nyolc érzelmet, ami ezekben a kapcsolatokban áramlik.

Lótusz

Megyünk beljebb, és egyre beljebb, hogy meddig is, hát az intelligenciát is megvizsgáljuk, hogy mit tud hozzáadni a működésével a harmonikus életünkhöz. Ez különösen fontos terület.

S végül pedig, a legfontosabb, legbensőbb részünket a lelket vizsgáljuk meg. E nélkül minden más elem használhatatlan lenne, mert ez az alapja az életünknek. Innen indulnak ki a tevékenységeink.

Végkövetkeztetésként, megnézzük, hogy hatnak egymásra ezek az elemek, hogy tudnak egységben működni, és megkaptuk az egészség kulcsát, csak vigyázz, hogy soha ne veszítsd el!

Helyszín: Teremtés Háza Pécs, Garay út 13.
Időpont: Március 11., csütörtök, 18:00
Az előadás után vegetáriánus ételkóstolóval várják a vendégeket.

Információk >>

(fotó: piqs.de - Lotusblüte by Knipsermann) 
 
[ 4589 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x