Fejős Éva: Eper reggelire
Címlap / Kultúra / Fejős Éva: Eper reggelire

>

Fejős Éva: Eper reggelire

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-30

Az Eper reggelire című regény az írónő korábbi bestsellerének, a Hotel Bali-nak különleges és meglepő folytatása. 


Rendezvénynaptár
Fejős Éva, Magyarország első számú bestseller írónőjének mér megjelent Eper reggelire című regénye, a nagy sikerű Hotel Bali folytatása.

„A Hotel Bali végén szándékosan elvarratlanul hagytam bizonyos szálakat, így a továbbgondolást az olvasókra bíztam. Azonban annyian kérték, hogy meséljem tovább Dóra, Judit, Szilvi és Gabi, a négy egykori gimis osztálytársnő és barátnő történetét, hogy végül a folytatás mellett döntöttem.” – mondta az írónő.

Az Eper reggelire különlegessége, hogy nem kronologikus folytatásról van szó. Így a kötet érdekes lehet azok számára is, akik még nem olvasták a Hotel Bali-t, ugyanakkor rengeteg meglepetéssel fog szolgálni azoknak, akik rajonganak a korábbi sikerkönyvért.

„Új helyszínre utaztattam (Párizsra, a Roland Garrosra) a már megismert figurákat. De ezúttal sokkal mélyebbre ások a szereplők lelkében, így lehetőségem volt új oldalukról megmutatni őket. Kiderül, hogy ők is őriznek „csontvázakat” a szekrényeikben. A cselekmény is több szálon fut. A történet talán akciódúsabb, pergősebb, mint a Hotel Bali-ban, ám minden főszereplőmnek fontos döntést kell meghoznia.” – mesélte titokzatosan az írónő új könyvéről.

„Míg a Hotel Bali a felnövés, az egymásra találás regénye, addig az Eper reggelire a megbocsátásé, a szenvedélyé és a szerelemé… valamint a felelősségvállalásé. Azt gondolom, hogy felelősek vagyunk azért, hogyan alakul az életünk, és az Eper hősei megértek arra, hogy felelősséget vállaljanak a döntéseikért, valamint az egész életükért. Életünk során sokszor hozunk döntéseket, naponta kisebbeket, és ritkábban nagyobbakat. A Hotel Bali hőseinek az új, az Eper reggelire című regényben nagy döntéseket kell meghozniuk, mert ezen múlik, hogyan alakul az életük. Nem tagadom, komoly kihívás elé állítottam őket” – mondta a szerző.

„Dóra az íróasztalánál ült, a megrendeléseket nézte át, majd a kezébe vette a tollat, és elkezdte egyesével lehúzni a tételeket. A szálloda foglaltsági mutatói pillanatnyilag nem indokolták, hogy ilyen nagyvonalúan rendelgessen a helyettese. Aztán hirtelen észbe kapott. Maron már nem a helyettese. Legfeljebb papíron. És hamarosan az ő pozícióját tölti be – csupán napok kérdése a dolog. Ő ezentúl legfeljebb tanácsokat adhat neki. Nem más „fokozta le”vagy, ahogy tetszik: léptette elő – tanácsadóvá: ő maga döntött így. Ő adta fel korábbi pozícióját, ő hagyta el hónapokra Indonéziát, és csak a távolból vezette a hotelt. Néhány nappal korábban érkezett vissza Bali szigetére, a feladatait átadni, és csomagolni. Csomagolni... és búcsúzni.”

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4452 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x