Babarét - Városligeti Gyermeknap
Címlap / Kultúra / Babarét - Városligeti Gyermeknap

>

Babarét - Városligeti Gyermeknap

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-02

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb helyszíne a Babarét, mely kb. 1 200 nm-en, a Vajdahunyad vára és a Petőfi csarnok közötti, fás-ligetes területen található. Gyermek és felnőtt programok. Szülőknek ingyenes tanácsadás, kicsiknek színes, vidám foglalkozások. 


Rendezvénynaptár

A Városligeti Gyermeknap, minden évben a legnagyobb gyermekrendezvény az országban. Évről-évre kb. 300 – 350 000 érdeklődő vesz részt az eseményeken, melyek a Városliget teljes egészét lefedik, a Vajdahunyad Várától az Ajtósi Dürer sorig.

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb helyszíne a Babarét, mely kb. 1 200 nm-en, a Vajdahunyad vára és a Petőfi csarnok közötti, fás-ligetes területen található.

Babarét

Ez lett az a hely, ahol végre a legkisebbek is megtalálták a nekik való programokat. Ez persze nem azt jelenti, hogy kizárólag babák „látogatják”a helyszínt. Nekik a legvonzóbb tényező, hogy a Városligeten belül egyedül itt van pelenkázó és pihenő sátor. A terület kordonnal elkerített, így a szülők biztonságban tudhatják gyermekeiket.

Babarét

A gyermekek mellett a szülők is találnak maguknak megfelelő programot, hisz a kalandpálya, az arcfestés és a paravános fotózás mellett lesz bőrvizsgálat és sminktanácsadás, fejlesztő pedagógiai tanácsadás, hallásvizsgálat és kismama házipénztár egyaránt. Ráadásul mindez ingyen!

További információk: www.babaret.hu

(Fotók: piqs.de - Steve Ford Eliott: Dandygirl; nadine graupner: CJ)
 

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5725 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x