Koncert az árvízben bajbajutott kutyák és állatmenhelyek...
Címlap / Kultúra / Koncert az árvízben bajbajutott kutyák és állatmenhelyek javára

>

Koncert az árvízben bajbajutott kutyák és állatmenhelyek javára

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Az árvíz miatt nem csupán az emberek, de a kutyák is fedél nélkül maradtak. Sok ezer állat sorsa vált tragikussá, amikor a víz elöntötte a házakat és vele együtt a gazdátlan állatokat befogadó menhelyeket is. Az otthon nélkül maradt családok, ideiglenes szállásaikra sem vihették magukkal hűséges kutyáikat. 

 

Az állatok, még az embereknél is kiszolgáltatottabbak. A szeretett állatainkról való gondoskodás megmutatja emberségünket. A rászoruló emberek érdekében már hatalmas társadalmi összefogás indult. Azonban a leginkább kiszolgáltatottaknak, a rászoruló embertársaink állatainak nyújtott segítségünk, társadalmi felelősség vállalásunk összetartásunkat, emberségünket jelképezi, így példát mutat a következő generáció számára is.Időpont: 2010. július 8. (csütörtök) 20 óra 

Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad 

Fellépők: Zorán, Pa-Dö-Dő, Keresztes Ildikó, Gerendás Péter, Irishfeet és a Bloomhorne együttes, Szekeres Attila és Balázs Gergely improvizációi, valamint  további meglepetések.

Műsorvezető: Hegyi Barbara és Azurák Csaba

Szervezők: A koncert a Szabad Tér Színház, a Vigyél Haza Alapítvány, Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület és a Felelős Állatbarátok Egyesülete közös vállalásában kerül megrendezésre

A rendetzvény védnöke: Keveházi Krisztina, az Operaház magántáncosa

Jegyárak: 3000 és 2000 Ft/db

A jegyek megvásárolhatóak a www.szabadter.hu oldalon, illetve a színház jegypénztárában és a szokásos jegyértékesítő helyeken.

Cél: Minden, a jegy vásárlására elköltött forint közvetlenül a bajba jutott menhelyek és az ott élő kutyák megsegítésére szolgál.

A művészek nagyvonalúan lemondtak a fellépti díjakról, a szervezők és az önkéntesek szabadidejükben, ingyenesen végzik munkájukat. Bár törekszünk arra, hogy a Szabad Tér Színházzal közös vállalásban szervezett segély koncerten magas színvonalú kulturális élményt nyújtsunk támogatóinknak, a fő célunk a figyelem ráirányítása a problémára, és hogy a segítő szándékkal megvásárolt jegyekért cserébe mi is adhassunk valamit.

A támogatók a támogatás nagyságától függően pártoló jegyeket kapnak. A támogatás lehet pénzbeli, illetve tárgyi eszköz: táplálék, állatgyógyszer, fertőtlenítőszer stb., ami a menhelyek felújításához, használhatóvá tételéhez szükséges.

Az adományok elkülönített számlára kerülnek, melyet teljes egészében a menhelyek megsegítésére fordítunk. A Támogatóknak dokumentáltan és részletesen beszámolunk és az adományok sorsáról.

Pénz adományát bárki eljuttathatja a 11714006-20446624 számlaszámra.

További segítséget fogadunk az SMS Adomány-vonalon: a 1784 számon. Üzenet: adomany   (300Ft/ SMS)

A koncertet követő két hónapon át, valamennyi bevétel az elkülönített számlára kerül.

Kép: piqs.de: Cristino - Wassersprung

 
 
[ 2600 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x