Rezgőkör - Hangterápia az iskolakezdési nehézségek ellen...
Címlap / Kultúra / Rezgőkör - Hangterápia az iskolakezdési nehézségek ellen

>

Rezgőkör - Hangterápia az iskolakezdési nehézségek ellen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ötvözve a só- és hangterápia pozitív hatását “REZGŐKÖR" címmel képességfejlesztő foglalkozás-sorozat indul a budapesti Sóker Kristálysó Barlangban Gelencsérné Tamási Márta zeneterapeuta, Peter Hess® hangmasszázs terapeuta vezetésével 5-10 éves óvodás és általános iskolás gyermekek számára. 

Számos pedagógiai tapasztalat alapján a hangterápia képes segíteni a gyermekeknek az iskolai teljesítménnyel kapcsolatos szorongás, stressz és feszültségek oldásában, a tanulási és koncentrációs zavarok, magatartásproblémák enyhítésében és az egészséges önbizalom és megfelelő önértékelés kialakításában.


A hangterápiában használatos tibeti hangtálak hangja segít a gyerekeknek játékosan saját magukat megismerni, élményszerűen érzékelni és egymás felé is elindulni, egymással kommunikálni, kapcsolatot kezdeményezni. A játékos foglalkozásokon szabad folyást engedhetnek felfedező vágyaiknak, és új dolgokat próbálhatnak ki. A sikerélmények és a kellemes közérzet pedig az öröm, a kiegyensúlyozottság forrása , hosszabb távon is kihat életükre.

A Sóbarlang tiszta, sópárás levegője, az átvilágított kristálysó stresszoldó és nyugtató színterápiás hatása és a kristálysó által ionizált, sópárás levegő jótékony hatása ideális egészségmegőrző közeget biztosít a gyerekek számára a játékos foglalkozáshoz.

A foglalkozások heti egy alkalommal kerülnek megrendezésre négy egymást követő héten, az első alkalom szeptember 17-én pénteken lesz.. A foglalkozás ideje alatt a szülők jelenléte nem szükséges, a program szakértő pedagógus vezetésével folyik.


Emellett havonta egy alkalommal továbbra is megrendezésre kerül a játékos hangterápiás foglalkozás 2-6 éves óvodásoknak, bölcsődéseknek, legközelebb szeptember 25-én.

Részletes ismertető a módszerről, videó bemutatóval:
http://www.kristalysobarlang.hu/hangterapia-gyerekeknek 

Helyszín:
Sóker Kristálysó Barlang
Budapest VI. ker. Mozsár u. 7. (Oktogon/Jókai tér mellett)

Időpontok:
Rezgőkör (4 alkalmas sorozat 5-10 éveseknek)
szeptember 17. péntek 17 óra - 1. rész
szeptember 24. péntek 17 óra - 2. rész
október 1. péntek 17 óra - 3. rész
október 8. péntek 17 óra - 4. rész

Részvételi díj: 8.000 Ft / 4×45 perc

Rezgőkör Kicsiknek (Egyedi alkalmak, 2-6 éveseknek)
szeptember 25. szombaton 10 órától
október 30. szombaton 10 órától

Részvételi díj: 2.500 Ft / 60 perc

Jelentkezés és további információ a 061-312-1646 telefonszámon.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3377 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x