Európa kerékpáros békenagykövete is megérkezik a bringás...
Címlap / Kultúra / Európa kerékpáros békenagykövete is megérkezik a bringás napra

>

Európa kerékpáros békenagykövete is megérkezik a bringás napra

Forrás: Kh.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-14

Zelei József, Európa kerékpáros nagykövete egyszerre hirdeti a természet védelmét, a békét és biciklizés nagyszerűségét. Az okt. 2-i olimpiai kerékpáros napon nemcsak vele találkozhatunk, részt vehetünk bringásreggelin, bmx bemutatón, futárversenyeken, divatbemutatón, bringamozin, készíthetünk ékszert kerékpáralkatrészekből és még számos más lenyűgöző program vár a Városligetben! 

 

Az október 2-án megrendezendő családi szabadidős esemény, a K&H olimpiai kerékpáros napra a városligeti 56-osok terén kerül sor. A Budapest Sportiroda és a Sportaktív SE közös rendezvényén a „minden ami kerékpár” szlogennek megfelelően a Budapest túra, a sportági bemutatók és az alkalmi múzeum mellett további érdekességekre is sor kerül.

A rendezvényen fellép az ország talán legnépszerűbb freestyle-show előadója, Nagy „Gizmó” Attila és csapata. A kerekes korábban downhillben és szlalomban versenyezve ért el bajnoki címeket, sőt, az 1997-es kapruni világkupán ezüstéremmel zárt. A szabadstílusú kerékpáros bemutatóra fél háromkor és fél négykor kerül sor, melynek során nem maradhat el az egyik leglátványosabb elem, a hátraszaltó sem.Az extrém vonalat erősíti a bmx flatland bemutató, ahol a szakág világbajnokától, Kun Ádámtól lehet tanulni az alapoktól a legnehezebb trükkökig. A bmx street látványosságait a nemzetközi szintű versenyeken szereplő Újvári Bobó és egy ifjú tehetség, Turányi Rómeó prezentálja. A rendezvényen mini félcső és még pár izgalmas elem lesz, de a srácok kihasználják a helyszíni adottságokat és tereptárgyakat is. Az esemény sokszínűségét mutatják majd a futárversenyek, melyek közt lesz kiszorító, egyhelyben álló, csíkhúzó- és ügyességi verseny; a gyorsaságot a színpadra rögzített görgőn örökhajtós bicikli nyergében, 500 méteren, időre történő viadal alkalmával lehet összemérni.


Érdekes momentuma lesz a rendezvénynek Zelei József, Európa kerékpáros békenagykövetének érkezése, aki 2004 óta járja Európát, 36 európai országot és 27.000 kilométert tudhat maga mögött. Kerékpártúráival minden esetben a kerékpározás népszerűsítését, a természet védelmét és a békét hirdeti. Jelenleg 10. európai túráját teljesíti: szeptember 11-én indult Budapestről, október 2-án érkezik a fővárosba, a városligeti 56-osok terére. Jubileumi túrájának érdekessége, hogy a béke jegyében minden megyeszékhelyen ültet egy békefát, illetve gyermekrajzpályázatot hirdet. Ez a túra készíti elő a jövő évi New York-i expedíciót, ahol Barack Obama amerikai elnökkel kíván találkozni.Ha „minden, ami kerékpár”, akkor a művészet sem hiányozhat a K&H olimpiai kerékpáros napról. Az ART sátorban fog megjelenni a kerékpározáshoz kapcsolódó alternatív vonal. Lesz  "Én és a bringám" fotózás, fotokiállítás, bringamozi, divatbemutató és „Csináld magad” kreatív sarok, ahol mindenki készíthet magának ékszereket kerékpáralkatrészekből. Láthatnak az érdeklődők kerékpáros alkatrészekből összeállított bútorokat, korhűen felújított régi kerékpárokat, gumibelsőből készült táskákat és pénztárcákat, a legkülönfélébb fényvisszaverőket.

A Magyar Kerékpárosklub szervezésében a közkedvelt Bringázz a munkába! Bringásreggelin reggel kilenctől hírességek várják a kilátogatókat.

A K&H olimpiai kerékpáros nappal kapcsolatos információk a folyamatosan frissülő www.kerekparosnap.hu oldalon találhatóak.

Kép: Pierre Strubelt - Bike

 
 
[ 3293 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x