Tankcsapda: Szülinapi dübörgés DVD-n
hirdetés
Címlap / Kultúra / Tankcsapda: Szülinapi dübörgés DVD-n

>

Tankcsapda: Szülinapi dübörgés DVD-n

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Pályafutásának eddigi legnagyobb koncertjét adta a 2009-es Sziget Fesztiválon a Tankcsapda. Az eseményről tizenhét kamerával felvétel készült, mely pár napja szeptember 16-án, dupla DVD-n jelent meg. 


Rendezvénynaptár

Pályafutásának eddigi legnagyobb koncertjét adta a 2009-es Sziget Fesztiválon a Tankcsapda. Akkor az együttes 20. születésnapja méltóképpen zárult, hiszen csaknem negyvenezer rajongó előtt ünnepelhettek a debreceni zenészek.

A Nagyszínpad küzdőterén a tankcsapdások együtt énekeltek, a zenekar pedig, rendkívül kitett magáért, hatalmas látványos show-t adtak elő az elmúlt 20 év legjobb dalaival. Lukácsék két és fél órás műsora harmincegy dallal szórakoztatta a jelenlévő több tízezres tömeget.
Az eseményről tizenhét kamerával felvétel készült, mely pár napja szeptember 16-án, dupla DVD-n jelent meg.

TCS


A DVD érdekessége, hogy a jubileumi koncert összes dalát tartalmazza, amire az eddigi Tankcsapda koncert kiadványok megjelenése során még nem volt példa. Ez egy igazi különlegesség az eddig megjelent Tankcsapda DVD-k sorozatában!
A zenekar a rendhagyó kiadvány megjelenését szintén nem mindennapi eseménnyel ünnepelte meg! A Sziget2009 DVD megjelenése napján, Budapest felett, egy speciális, „háztető” bulival lepte meg a Neo Fm Rádió Bumeráng című műsorában kiválasztott rajongókat.

TCs


A Tankok az Andrássy úton, a Párisi Nagyáruház tetején adtak élő koncertet, a műsort azonban nem csak a rádióban és a helyszínen lehetett élőben követni, hanem internetes közvetítéssel is. Így a világ számos pontján Tankcsapda rajongók ezrei látták-hallották ezt a rock- és rádiótörténelmi eseményt
, melynek igazi pikantériája volt, hogy még a koncert-műsor is a rajongók által kért számokból állt össze.
Látványos show a tetőn és az utcán, az éterben és az interneten, méltó ünnep egy nagysikerű jubileumi kiadvány megjelenéséhez!

Alexandra Records >>
 
 
[ 3450 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x